Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

💣 BLACK FRIDAY -30% până la -60% la echipamente de exterior Detalii

OMNI-TECH®

Primul strat protector al tehnologiei Omni-Tech® este Omni-Shield®, care creează o peliculă de protecție la suprafață. Aceasta este urmată de o membrană microporoasă, care previne pătrunderea apei, dar asigură și îndepărtarea transpirației. Membranele Omni-Tech® sunt foarte respirabile, ceea ce permite evacuarea vaporilor de umiditate. Toate produsele Omni-Tech® au o coloană de apă de 10.000 mm și o respirabilitate de 10.000 g / m² // 24h. În cele din urmă, materiale de căptușire care protejează membrana Omni-Tech® din interior, oferind în același timp proprietăți absorbante. Cu o îngrijire adecvată, tehnologia Omni-Tech® este eficientă pe toată durata de viață a produsului.

 

  • sistem multi-strat de protecție împotriva intemperiilor
  • membrana microporoasă permite evacuarea umezelii
  • coloana de apă 10.000 mm și respirabilitate MVTR 10.000 g / m2 / 24 ore

Merino

Materiale și tehnologii

Noi, în redacție, ne-am îndrăgostit de îmbrăcămintea funcțională din lână merino, dar dumneavoastră?

Elica

Materiale și tehnologii

Tehnologia Elica este o combinație unică de patru straturi care formează partea inferioară a pantofului - calapodul, talpa interioară, talpa intermediară și talpa exterioară. Elica asigură o distribuție mai uniformă a sarcinii pe fiecare parte a piciorului pe toată durata întregii faze a pasului. În timpul mersului, tehnologia AKU Elica oferă o amortizare suplimentară în zonele solicitante ale piciorului și asigură o aderență mai bună, o stabilitate mai mare și o distribuție optimă a greutății.

Outwell Panorama

Materiale și tehnologii

Brandul danez Outwell prezintă un rezumat de accesorii cu denumirea Outwell Panorama, care este capabil a oferi un confort maxim dar mai presus de toate senzația de a fi în contact cu natura din jur.