Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

⭐⭐⭐⭐ Magazinul nostru are evaluări excelente pe Compari.ro  Vizualizați recenziile

OMNI-TECH®

Primul strat protector al tehnologiei Omni-Tech® este Omni-Shield®, care creează o peliculă de protecție la suprafață. Aceasta este urmată de o membrană microporoasă, care previne pătrunderea apei, dar asigură și îndepărtarea transpirației. Membranele Omni-Tech® sunt foarte respirabile, ceea ce permite evacuarea vaporilor de umiditate. Toate produsele Omni-Tech® au o coloană de apă de 10.000 mm și o respirabilitate de 10.000 g / m² // 24h. În cele din urmă, materiale de căptușire care protejează membrana Omni-Tech® din interior, oferind în același timp proprietăți absorbante. Cu o îngrijire adecvată, tehnologia Omni-Tech® este eficientă pe toată durata de viață a produsului.

 

  • sistem multi-strat de protecție împotriva intemperiilor
  • membrana microporoasă permite evacuarea umezelii
  • coloana de apă 10.000 mm și respirabilitate MVTR 10.000 g / m2 / 24 ore

Elica

Materiale și tehnologii

Tehnologia Elica este o combinație unică de patru straturi care formează partea inferioară a pantofului - calapodul, talpa interioară, talpa intermediară și talpa exterioară. Elica asigură o distribuție mai uniformă a sarcinii pe fiecare parte a piciorului pe toată durata întregii faze a pasului. În timpul mersului, tehnologia AKU Elica oferă o amortizare suplimentară în zonele solicitante ale piciorului și asigură o aderență mai bună, o stabilitate mai mare și o distribuție optimă a greutății.

Outwell Panorama

Materiale și tehnologii

Brandul danez Outwell prezintă un rezumat de accesorii cu denumirea Outwell Panorama, care este capabil a oferi un confort maxim dar mai presus de toate senzația de a fi în contact cu natura din jur.

 

Materialul tendei la corturile Outwell

Materiale și tehnologii

Firma daneză Outwell colaborează la dezvoltarea și producția de material pentru corturile sale de familie. La corturile lor se găsesc folii de cort din material poliester și policoton.