Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

⭐⭐⭐⭐ Magazinul nostru are evaluări excelente pe Compari.ro  Vizualizați recenziile

OMNI-SHIELD®

Principiul de funcționare al tehnologiei OMNI-SHIELD®, se bazează pe diferența de tensiunii suprafeții materialului. Țesătura aplicată pe materialul textil, formează un strat protector, care are o tensiune mai mică decât lichidele care conțin apă. Acestea alunecă apoi pe material. Temperatura lichidului, reduce tensiunea sa superficială, astfel încât tehnologia respinge lichidele până la temperatura de 73 ° C. - această protecție a suprafeței îmbrăcămintei rezistă la ploaie ușoară și murdărie și vă menține uscat și curat  ,

  • Tehnologia Omni-Shield® este aplicată pe diverse materiale fără a le afecta respirabilitatea, aspectul sau structura.
  • Produsele care dețin tehnologia Omni-Shield® se usucă de 5 ori mai repede decât ate materiale.
  • Cu o îngrijire adecvată, îmbrăcămintea va fi protejată și mai rezistentă în timp.
  • Previzualizare microscopică a tratamentului Omni-Shield®, care se aplică prin îmbinarea fibrelor textile.

Elica

Materiale și tehnologii

Tehnologia Elica este o combinație unică de patru straturi care formează partea inferioară a pantofului - calapodul, talpa interioară, talpa intermediară și talpa exterioară. Elica asigură o distribuție mai uniformă a sarcinii pe fiecare parte a piciorului pe toată durata întregii faze a pasului. În timpul mersului, tehnologia AKU Elica oferă o amortizare suplimentară în zonele solicitante ale piciorului și asigură o aderență mai bună, o stabilitate mai mare și o distribuție optimă a greutății.

Outwell Panorama

Materiale și tehnologii

Brandul danez Outwell prezintă un rezumat de accesorii cu denumirea Outwell Panorama, care este capabil a oferi un confort maxim dar mai presus de toate senzația de a fi în contact cu natura din jur.

 

Materialul tendei la corturile Outwell

Materiale și tehnologii

Firma daneză Outwell colaborează la dezvoltarea și producția de material pentru corturile sale de familie. La corturile lor se găsesc folii de cort din material poliester și policoton.