Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

💣 BLACK FRIDAY -30% până la -60% la echipamente de exterior Detalii

OMNI-SHIELD®

Principiul de funcționare al tehnologiei OMNI-SHIELD®, se bazează pe diferența de tensiunii suprafeții materialului. Țesătura aplicată pe materialul textil, formează un strat protector, care are o tensiune mai mică decât lichidele care conțin apă. Acestea alunecă apoi pe material. Temperatura lichidului, reduce tensiunea sa superficială, astfel încât tehnologia respinge lichidele până la temperatura de 73 ° C. - această protecție a suprafeței îmbrăcămintei rezistă la ploaie ușoară și murdărie și vă menține uscat și curat  ,

  • Tehnologia Omni-Shield® este aplicată pe diverse materiale fără a le afecta respirabilitatea, aspectul sau structura.
  • Produsele care dețin tehnologia Omni-Shield® se usucă de 5 ori mai repede decât ate materiale.
  • Cu o îngrijire adecvată, îmbrăcămintea va fi protejată și mai rezistentă în timp.
  • Previzualizare microscopică a tratamentului Omni-Shield®, care se aplică prin îmbinarea fibrelor textile.

Merino

Materiale și tehnologii

Noi, în redacție, ne-am îndrăgostit de îmbrăcămintea funcțională din lână merino, dar dumneavoastră?

Elica

Materiale și tehnologii

Tehnologia Elica este o combinație unică de patru straturi care formează partea inferioară a pantofului - calapodul, talpa interioară, talpa intermediară și talpa exterioară. Elica asigură o distribuție mai uniformă a sarcinii pe fiecare parte a piciorului pe toată durata întregii faze a pasului. În timpul mersului, tehnologia AKU Elica oferă o amortizare suplimentară în zonele solicitante ale piciorului și asigură o aderență mai bună, o stabilitate mai mare și o distribuție optimă a greutății.

Outwell Panorama

Materiale și tehnologii

Brandul danez Outwell prezintă un rezumat de accesorii cu denumirea Outwell Panorama, care este capabil a oferi un confort maxim dar mai presus de toate senzația de a fi în contact cu natura din jur.