Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

Omni-Shade®

Tehnologia Omni-Shade® blochează razele ultraviolete A și B (UVA și UVB), ajutând la prevenirea arsurilor solare și a leziunilor pielii. Siguranța dumneavoastră crește odată cu creșterea factorului de protecție UV (UPF).

Sunt disponibile mai multe niveluri de protecție Omni-Shade®: UPF 30, UPF 40 și UPF 50+. Această denumire corespunde procentului de protecție împotriva radiațiilor UV, de exemplu: UPF 30 permite transmiterea doar 1/30 din fascicul prin țesătură, ceea ce reprezintă o protecție a pielii de 96%. Culorile mai închise absorb mai multă radiație, astfel încât modelele de vară sunt produse mai mult în culori deschise. Tehnologia Omni-Shade® este eficientă pe toată durata de viață a produsului.

Avantajele tehnologiei Omni-Shade®:

  • protejează împotriva întregului spectru de raze UV dăunătoare
  • protecția Omni-Shade® este ușor de îmbrăcat
  • Columbia a fost primul producător care a primit un sigiliu de recomandare de la Skin Cancer Foundation
  • format din fibre dens țesute cu un amestec de microparticule ceramice care absorb și reflectă radiația UV

Merino

Materiale și tehnologii

Noi, în redacție, ne-am îndrăgostit de îmbrăcămintea funcțională din lână merino, dar dumneavoastră?

Elica

Materiale și tehnologii

Tehnologia Elica este o combinație unică de patru straturi care formează partea inferioară a pantofului - calapodul, talpa interioară, talpa intermediară și talpa exterioară. Elica asigură o distribuție mai uniformă a sarcinii pe fiecare parte a piciorului pe toată durata întregii faze a pasului. În timpul mersului, tehnologia AKU Elica oferă o amortizare suplimentară în zonele solicitante ale piciorului și asigură o aderență mai bună, o stabilitate mai mare și o distribuție optimă a greutății.

Outwell Panorama

Materiale și tehnologii

Brandul danez Outwell prezintă un rezumat de accesorii cu denumirea Outwell Panorama, care este capabil a oferi un confort maxim dar mai presus de toate senzația de a fi în contact cu natura din jur.