Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

⭐⭐⭐⭐ Magazinul nostru are evaluări excelente pe Compari.ro  Vizualizați recenziile

Omni-Shade®

Tehnologia Omni-Shade® blochează razele ultraviolete A și B (UVA și UVB), ajutând la prevenirea arsurilor solare și a leziunilor pielii. Siguranța dumneavoastră crește odată cu creșterea factorului de protecție UV (UPF).

Sunt disponibile mai multe niveluri de protecție Omni-Shade®: UPF 30, UPF 40 și UPF 50+. Această denumire corespunde procentului de protecție împotriva radiațiilor UV, de exemplu: UPF 30 permite transmiterea doar 1/30 din fascicul prin țesătură, ceea ce reprezintă o protecție a pielii de 96%. Culorile mai închise absorb mai multă radiație, astfel încât modelele de vară sunt produse mai mult în culori deschise. Tehnologia Omni-Shade® este eficientă pe toată durata de viață a produsului.

Avantajele tehnologiei Omni-Shade®:

  • protejează împotriva întregului spectru de raze UV dăunătoare
  • protecția Omni-Shade® este ușor de îmbrăcat
  • Columbia a fost primul producător care a primit un sigiliu de recomandare de la Skin Cancer Foundation
  • format din fibre dens țesute cu un amestec de microparticule ceramice care absorb și reflectă radiația UV

Elica

Materiale și tehnologii

Tehnologia Elica este o combinație unică de patru straturi care formează partea inferioară a pantofului - calapodul, talpa interioară, talpa intermediară și talpa exterioară. Elica asigură o distribuție mai uniformă a sarcinii pe fiecare parte a piciorului pe toată durata întregii faze a pasului. În timpul mersului, tehnologia AKU Elica oferă o amortizare suplimentară în zonele solicitante ale piciorului și asigură o aderență mai bună, o stabilitate mai mare și o distribuție optimă a greutății.

Outwell Panorama

Materiale și tehnologii

Brandul danez Outwell prezintă un rezumat de accesorii cu denumirea Outwell Panorama, care este capabil a oferi un confort maxim dar mai presus de toate senzația de a fi în contact cu natura din jur.

 

Materialul tendei la corturile Outwell

Materiale și tehnologii

Firma daneză Outwell colaborează la dezvoltarea și producția de material pentru corturile sale de familie. La corturile lor se găsesc folii de cort din material poliester și policoton.