Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

Nature Friendly

Produsele firmei Direct Alpine sunt ecologice foarte prietenoase cu mediul, de aceea sunt marcate „NATURE TOP FRIENDLY".  

Esența dezvoltării durabile este impactul minim asupra mediului, amprenta cea mai ecologică, o relație decentă și echitabilă cu natura. Vă rugăm să gândiți la acest lucru, de asemenea, atunci când faceți cumpărături. În cea mai mare măsură, concentrați-vă asupra îmbrăcămintei provenite din țările cu standarde ridicate de mediu, cu producție în UE, unde grija angajaților de mediu, este o chestiune desigură, și pentru dvs. înțeleasă, precis definită și ușor de verificat.

 

Produsele firmei Direct Alpine, sunt din punct de vedere ecologic, foarte prietenoase cu natura, de aceea sunt marcate ca „NATURE TOP FRIENDLY“. Dezvoltarea și producția acestor produse este realizată pe deplin în țările cu cele mai înalte standarde ecologice de mediu. Acestea sunt date la un nivel ridicat de trai, precum și a legislației desigur. În practică, acest lucru înseamnă că toate deșeurile sunt eliminate ecologic în producerea sau vopsirea deșeurilor, apa reziduală fiind curățată din fabrică. Îmbrăcămintea Nature Top Friendly de produc doar în țările europene, din material care provine tot din Europa. Acest lucru minimizează amprenta ecologică a transportului de mărfuri pe distanțe lungi. Toate acestea se fac numai în țările europene. La produse specifice ne referim, de asemenea, la posibila lor producție din materiale reciclate sau la posibilitatea reciclării ulterioare ușoare.

Pentru toate celelalte producții, solicităm de la toți furnizorii dovada respectării aspectelor noastre de mediu și sociale.

Ne iubim natura, ne gândim la ea și ne comportăm în consecință. Vă rugăm să faceți acelaș lucru și dvs., alegeți calea dreaptă, calea verde.