Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

NanoPro

Suprafața NanoPro este, din punct de vedere tehnic, una dintre cele mai avansate de pe piață.

Acesta oferă performanțe fără precedent în precipitații extreme. Rezistența la apă, de lungă durată în condiții meteo nefavorabile vă va proteja suficient împotriva umezelii. NanoPro este cu 43% mai respirabil decât materialul trecut folosit de Marmot. NanoPro oferă noi tehnologii și un nou nivel pentru clienții exigenți.

Impermeabilitate: 10,000 mm Respirabilitate: 17,000 gm / 24h RET: 5.0 to 5.4 Tehnologie: 2.5 straturi de acoperire microporoasă

 

 

 

 

 

Merino

Materiale și tehnologii

Noi, în redacție, ne-am îndrăgostit de îmbrăcămintea funcțională din lână merino, dar dumneavoastră?

Elica

Materiale și tehnologii

Tehnologia Elica este o combinație unică de patru straturi care formează partea inferioară a pantofului - calapodul, talpa interioară, talpa intermediară și talpa exterioară. Elica asigură o distribuție mai uniformă a sarcinii pe fiecare parte a piciorului pe toată durata întregii faze a pasului. În timpul mersului, tehnologia AKU Elica oferă o amortizare suplimentară în zonele solicitante ale piciorului și asigură o aderență mai bună, o stabilitate mai mare și o distribuție optimă a greutății.

Outwell Panorama

Materiale și tehnologii

Brandul danez Outwell prezintă un rezumat de accesorii cu denumirea Outwell Panorama, care este capabil a oferi un confort maxim dar mai presus de toate senzația de a fi în contact cu natura din jur.