Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

Mountain Equipment

 Mountain Equipment de mai bine de 50 de ani selectează cele mai fine pene pentru saci de dormit si articole de îmbrăcăminte.

Materiale și tehnologia sacului de dormit  Mountain Equipment

Materiale:

 • Pene de înaltă calitate cu o umplere minimă de 725+ cuin și un raport de 90/10. Calitatea ridicată este realizată datorită duratei lungi de viață a păsărilor care trăiesc până la 700 de zile într-un mediu extrem de rece.
 • He50 este un material care realizează o rezistență ridicată la greutatea minimă, este rezistent la vânt, extrem de respirabil și are un finisaj hidro-fug.

Tehnologie:

 • Alfa comori cu construcție 2:1 cu pereții înclinați ai camerelor permit o mansardă mare, elimină ieșirea de căldură prin pereții camerelor și previne locuri reci datorită distribuției ideale a penei în cameră. Structura trapezoidiană datorită stratului de acoperire prin cusătură maximizează eficiența termică la greutate redusă.
 • Mountain Fit – lățime convenabilă și eficiență termică excelentă - potrivită pentru utilizare versatilă.
 • Zona piciorului este foarte sensibilă la pierderea căldurii, de aceea este perfect decupată pentru a copia forma picioarelor într-o stare relaxată după adormire. Fundul rucsacului este în formă trapezoidală și cusută din 4 camere în care sunt utilizate camerele V și Alpha.

 • Tehnologia Shark Toe este alcătuită dintr-un fund înclinat și o zonă ridicată în jurul vârfurilor pentru o copie perfectă a formei piciorului, împiedicând comprimarea camerelor și pierderea proprietăților izolatoare.
 • Gluga sacilor de dormit Mountain Equipment, au formă ergonomică și dispunere perfectă a 5 comori, care realizează o izolare termică excelentă și o distribuție perfectă a penelor, astfel împiedicând migrația acestora. Mountain Equipment are cea mai avansată editare de glugi pe piață, asta  datorită celor mai mult de 50 de ani, de testare în timp real și de laborator.
 • Gulerul și clepeta sunt compuse dintr-un singur guler atașat la guler într-o unitate potrivită pentru saci de dormit ușori. Designul 3D și combinațiile de umplere, elimină perfect locurile reci. Clepeta este acoperită cu material armat, care împiedică agățarea fermoarului.
 • Zipul din centrul sacului de dormit este foarte confortabil la intrarea și ieșirea din sacul de dormit și la cuplarea a doi saci de dormit. Această tehnologie este adecvată pentru saci de dormit mai ușori , pentru condiții mai puțin extreme.
 • Guler 3D în jurul gâtului - este un compartiment confortabil și ergonomic din jurul gâtului, asigură o reținere maximă a căldurii în interiorul sacului de dormit.
 • 3d_neck.jpgCuplarea a doi saci de dormit.
 • Ambalaj de compresie impermeabil cu închidere prin rulare + ambalaj de plasă pentru depozitarea sacului de dormit.

 


3d_neck.jpgOriginea și calitatea garantată:

Down Codex este un sistem de control al originii și calității penei. De aceea, sa stabilit un sistem axat pe controlul precis al parametrilor de pene precum umplerea, compoziția penei și controlul principiilor etice și ecologice. În fiecare an, sunt controlate fermele, de unde sunt cumpărate penele, dacă toate păsările trăiesc în aer liber, dacă au acces la apă curată, dacă nu sunt hrănite cu forța și dacă li se smulg penele doar după moartea lor. 

 

Selectăm pentru dvs.

Sac de dormit tip pătură Outwell Camper

636 Lei (48.27 %) 329 Lei

Comparat

600 Lei (55.83 %) 265 Lei

Comparat

Sac de dormit de puf Warg Stark 650

1 260 Lei (43.33 %) 714 Lei

Comparat

Sac de dormit pentru copii Boll Patrol Lite

375 Lei (20.27 %) de la 299 Lei

Comparat

Sac de dormit pentru copii Boll Stellar

587 Lei (20.61 %) de la 466 Lei

Comparat

440 Lei (48.18 %) 228 Lei

Comparat

440 Lei (48.18 %) 228 Lei

Comparat

Sac de dormit de puf Warg Stark 900

1 500 Lei (38.8 %) 918 Lei

Comparat