Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

Monowrap

Technologie Monowrap

În prezent este singura tehnologie de injectare pentru fabricarea încălțămintei LOWA. Spre deosebire de tehnologiile anterioare (sau tehnologiile altori producători), în care talpa de cauciuc creează suprafața exterioară a viitoarei tălpi și spuma poliuretanică este injectată în interior, cu tehnologia MONOWRAP, talpa de cauciuc este încorporată într-un cadru din poliuretan, care creează și elemente de protecție pe suprafața pantofului. Rezultatul este ușurarea totală a tălpii și prelungirea vieții acesteia. Un alt avantaj este posibilitatea utilizării elementelor protectoare cu efect de îmbunătățire a aspectului pantofilor.

Compoziția tălpii MONOWRAP include, de asemenea, un stabilizator de torsiune din poliuretan termoplastic (TPU). Comparativ cu stabilizatoarele convenționale din nailon, stabilizatorul TPU, se caracterizeză printr-o legătură chimică mai bună în timpul turnării prin injecție cu spumă poliuretanică, formând un strat de amortizare. Acest lucru limitează semnificativ posibilitatea separării ulterioare, care se manifestă prin scârțâitul tălpii.

La realizarea încălțămintei ATC injectată, se folosesc 3 tipuri de stabilizatori de torsiune TPU, care se diferențiază prin rigiditate. Cel mai rigid tip este utilizat la fabricarea bocancilor pentru bărbați, cel mediu la realizarea bocancilor pentru femei și a pantofilor pentru bărbați, iar stabilizatorul cu cea mai mică rigiditate este utilizat la fabricarea pantofilor pentru femei.

Down

Materiale și tehnologii

Happy Merino

Materiale și tehnologii

M-Boo

Materiale și tehnologii

Selectăm pentru dvs.

Încălțăminte de alergat pentru femei

780 Lei (44.87 %) de la 430 Lei

Comparat

Încălțăminte turistică bărbați

638 Lei (41.69 %) de la 372 Lei

Comparat

Încălțăminte bărbați

406 Lei (50 %) de la 203 Lei

Comparat

Încălțăminte

320 Lei (36.56 %) 203 Lei

Comparat

Încălțăminte femei

680 Lei (71.47 %) de la 194 Lei

Comparat

Încălțăminte bărbați

1 060 Lei (32.64 %) de la 714 Lei

Comparat

Încălțăminte turistică bărbați

938 Lei (47.87 %) de la 489 Lei

Comparat

Încălțăminte bărbați

358 Lei (50.84 %) de la 176 Lei

Comparat