Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

Monowrap

Technologie Monowrap

În prezent este singura tehnologie de injectare pentru fabricarea încălțămintei LOWA. Spre deosebire de tehnologiile anterioare (sau tehnologiile altori producători), în care talpa de cauciuc creează suprafața exterioară a viitoarei tălpi și spuma poliuretanică este injectată în interior, cu tehnologia MONOWRAP, talpa de cauciuc este încorporată într-un cadru din poliuretan, care creează și elemente de protecție pe suprafața pantofului. Rezultatul este ușurarea totală a tălpii și prelungirea vieții acesteia. Un alt avantaj este posibilitatea utilizării elementelor protectoare cu efect de îmbunătățire a aspectului pantofilor.

Compoziția tălpii MONOWRAP include, de asemenea, un stabilizator de torsiune din poliuretan termoplastic (TPU). Comparativ cu stabilizatoarele convenționale din nailon, stabilizatorul TPU, se caracterizeză printr-o legătură chimică mai bună în timpul turnării prin injecție cu spumă poliuretanică, formând un strat de amortizare. Acest lucru limitează semnificativ posibilitatea separării ulterioare, care se manifestă prin scârțâitul tălpii.

La realizarea încălțămintei ATC injectată, se folosesc 3 tipuri de stabilizatori de torsiune TPU, care se diferențiază prin rigiditate. Cel mai rigid tip este utilizat la fabricarea bocancilor pentru bărbați, cel mediu la realizarea bocancilor pentru femei și a pantofilor pentru bărbați, iar stabilizatorul cu cea mai mică rigiditate este utilizat la fabricarea pantofilor pentru femei.

Merino

Materiale și tehnologii

Noi, în redacție, ne-am îndrăgostit de îmbrăcămintea funcțională din lână merino, dar dumneavoastră?

Elica

Materiale și tehnologii

Tehnologia Elica este o combinație unică de patru straturi care formează partea inferioară a pantofului - calapodul, talpa interioară, talpa intermediară și talpa exterioară. Elica asigură o distribuție mai uniformă a sarcinii pe fiecare parte a piciorului pe toată durata întregii faze a pasului. În timpul mersului, tehnologia AKU Elica oferă o amortizare suplimentară în zonele solicitante ale piciorului și asigură o aderență mai bună, o stabilitate mai mare și o distribuție optimă a greutății.

Outwell Panorama

Materiale și tehnologii

Brandul danez Outwell prezintă un rezumat de accesorii cu denumirea Outwell Panorama, care este capabil a oferi un confort maxim dar mai presus de toate senzația de a fi în contact cu natura din jur.