Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

Cod: 10WARG23 Reducere suplimentară 10% la WARG 🐺

Monowrap

Technologie Monowrap

În prezent este singura tehnologie de injectare pentru fabricarea încălțămintei LOWA. Spre deosebire de tehnologiile anterioare (sau tehnologiile altori producători), în care talpa de cauciuc creează suprafața exterioară a viitoarei tălpi și spuma poliuretanică este injectată în interior, cu tehnologia MONOWRAP, talpa de cauciuc este încorporată într-un cadru din poliuretan, care creează și elemente de protecție pe suprafața pantofului. Rezultatul este ușurarea totală a tălpii și prelungirea vieții acesteia. Un alt avantaj este posibilitatea utilizării elementelor protectoare cu efect de îmbunătățire a aspectului pantofilor.

Compoziția tălpii MONOWRAP include, de asemenea, un stabilizator de torsiune din poliuretan termoplastic (TPU). Comparativ cu stabilizatoarele convenționale din nailon, stabilizatorul TPU, se caracterizeză printr-o legătură chimică mai bună în timpul turnării prin injecție cu spumă poliuretanică, formând un strat de amortizare. Acest lucru limitează semnificativ posibilitatea separării ulterioare, care se manifestă prin scârțâitul tălpii.

La realizarea încălțămintei ATC injectată, se folosesc 3 tipuri de stabilizatori de torsiune TPU, care se diferențiază prin rigiditate. Cel mai rigid tip este utilizat la fabricarea bocancilor pentru bărbați, cel mediu la realizarea bocancilor pentru femei și a pantofilor pentru bărbați, iar stabilizatorul cu cea mai mică rigiditate este utilizat la fabricarea pantofilor pentru femei.

Happy Merino

Materiale și tehnologii

TechGrid

Materiale și tehnologii

Microface

Materiale și tehnologii

Selectăm pentru dvs.

340 Lei (25 %) 255 Lei

Comparat

920 Lei (23.03 %) 708 Lei

Comparat

Încălțăminte de trekking

718 Lei (20.06 %) 574 Lei

Comparat

(4.72 %) 156 Lei

Comparat

Încălțăminte femei

600 Lei (20 %) 480 Lei

Comparat

713 Lei (19.77 %) 572 Lei

Comparat

Încălțăminte turistică bărbați

520 Lei (34.81 %) 339 Lei

Comparat