Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

Monowrap

Technologie Monowrap

În prezent este singura tehnologie de injectare pentru fabricarea încălțămintei LOWA. Spre deosebire de tehnologiile anterioare (sau tehnologiile altori producători), în care talpa de cauciuc creează suprafața exterioară a viitoarei tălpi și spuma poliuretanică este injectată în interior, cu tehnologia MONOWRAP, talpa de cauciuc este încorporată într-un cadru din poliuretan, care creează și elemente de protecție pe suprafața pantofului. Rezultatul este ușurarea totală a tălpii și prelungirea vieții acesteia. Un alt avantaj este posibilitatea utilizării elementelor protectoare cu efect de îmbunătățire a aspectului pantofilor.

Compoziția tălpii MONOWRAP include, de asemenea, un stabilizator de torsiune din poliuretan termoplastic (TPU). Comparativ cu stabilizatoarele convenționale din nailon, stabilizatorul TPU, se caracterizeză printr-o legătură chimică mai bună în timpul turnării prin injecție cu spumă poliuretanică, formând un strat de amortizare. Acest lucru limitează semnificativ posibilitatea separării ulterioare, care se manifestă prin scârțâitul tălpii.

La realizarea încălțămintei ATC injectată, se folosesc 3 tipuri de stabilizatori de torsiune TPU, care se diferențiază prin rigiditate. Cel mai rigid tip este utilizat la fabricarea bocancilor pentru bărbați, cel mediu la realizarea bocancilor pentru femei și a pantofilor pentru bărbați, iar stabilizatorul cu cea mai mică rigiditate este utilizat la fabricarea pantofilor pentru femei.

Selectăm pentru dvs.

Încălțăminte de iarnă bărbați Jack Wolfskin Thunder Bay Texapore Mid M

1 100 Lei (39.55 %) de la 665 Lei

Comparat

Încălțăminte de iarnă femei Kamik Celeste

700 Lei (33.86 %) 463 Lei

Comparat

700 Lei (53.71 %) de la 324 Lei

Comparat

476 Lei (31.09 %) de la 328 Lei

Comparat

Încălțăminte bărbați Regatta Samaris Suede

468 Lei (51.26 %) 228 Lei

Comparat

900 Lei (40.78 %) de la 533 Lei

Comparat

Încălțăminte turistică bărbați Helly Hansen Stalheim Ht

638 Lei (45.61 %) de la 347 Lei

Comparat

(8.02 %) 837 Lei

Comparat