Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

Merrell Air Cushion®

Talpa intermediară brevetată Merrell Air Cushion® absoarbe șocurile și crește stabilitatea. Este folosit exclusiv în încălțămintea Merrell®. Air Cushion ® este comprimat la impactul cu călcâiul și absoarbe energia echivalentă cu de până la patru ori greutatea corpului, fiind de neegalat în ceea ce privește confortul și susținerea. În plus, Air Cushion ® formează o cupă distinctivă care menține călcâiul centrat în pantof și ajută la stabilizarea piciorului. Oferă confortul și amortizarea unui pantof de alergare, cu stabilitatea și controlul necesare pentru activitățile outdoor.

 

 

Merino

Materiale și tehnologii

Noi, în redacție, ne-am îndrăgostit de îmbrăcămintea funcțională din lână merino, dar dumneavoastră?

Elica

Materiale și tehnologii

Tehnologia Elica este o combinație unică de patru straturi care formează partea inferioară a pantofului - calapodul, talpa interioară, talpa intermediară și talpa exterioară. Elica asigură o distribuție mai uniformă a sarcinii pe fiecare parte a piciorului pe toată durata întregii faze a pasului. În timpul mersului, tehnologia AKU Elica oferă o amortizare suplimentară în zonele solicitante ale piciorului și asigură o aderență mai bună, o stabilitate mai mare și o distribuție optimă a greutății.

Outwell Panorama

Materiale și tehnologii

Brandul danez Outwell prezintă un rezumat de accesorii cu denumirea Outwell Panorama, care este capabil a oferi un confort maxim dar mai presus de toate senzația de a fi în contact cu natura din jur.