Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

Nu mă interesează reducerile și promoțiile, vreau să ascund bara.

Merino Impress

Nu vă luați după mulțime. Mergeți spre perfecțiune în stilul propriu! Purtați Merino Impress și bucurați-vă din plin de fiecare eveniment, fără compromisuri. Arătați-vă puterea interioară în exterior. În timp ce lâna 100% de cea mai bună calitate vă încălzește corpul, veți încerca un sentiment nou datorită designului unic.

Cine spune că aspectul nu contează? Și că nimeni nu arată bine în haine de sport? Pentru aceștia, Sensor a produs Merino Impress. Dacă se spune că cehii au mâini de aur, atunci cei care produc această linie de îmbrăcăminte funcțională trebuie să aibă cel puțin cincizeci și patru de carate.

Tot ceea ce oamenii se așteaptă de la Sensor și de la lenjeria de corp termică Merino se regăsesc la Impress. Vă puteți baza pe proprietățile superioare ale lânii 100% neozeelandeze. Poate că este un refren vechi, pe de altă parte de ce să nu lăsăm un asemenea hit să revină. Mai ales când am reușit să o imbunătățim puțin.

Refrenul de bază este același și neschimbat, capacitatea unică a țesăturii Merino de a vă ține de cald în condiții de frig. Se descurcă atât de bine cu transpirația încât am auzit că unele companii de aspiratoare au folosit sloganul "Sucks like Sensor merino", în timp ce proprietățile antibacteriene naturale ale Merino Impress protejează împotriva mirosurilor.

Ei bine, acum, partea finală promisă, modelul imprimat. Sigur, mulți sportivi ar prefera un negru neutru, dar poate vă întrebați, ca și noi, dacă nu cumva este puțin plictisitor. Așa că am încercat să o înviorăm. Ar fi inutil dacă imprimeul s-ar curăța doar după câteva spălări. Din fericire, am reușit să trecem peste aceast test. Am aplicat un strat de poliuretan pe fiecare piesă de îmbrăcăminte Merino Impress - imprimeul încă se păstrează și vă face să vă simțiți și mai confortabil în lâna moale.

Un material perfect funcțional într-un design nou combină caracterul practic și estetica. Proprietățile exclusive ale produsului 100% Merino sunt obținute datorită unui proces de producție unic. Un strat de poliuretan aplicat pe lâna fin tricotată previne ”înțepăturile” neplăcute la transpirație și, în plus, protejează imprimeul la spălat. Alegerea perfectă pentru orice tip de eveniment.