Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

Merino Impress

Nu vă luați după mulțime. Mergeți spre perfecțiune în stilul propriu! Purtați Merino Impress și bucurați-vă din plin de fiecare eveniment, fără compromisuri. Arătați-vă puterea interioară în exterior. În timp ce lâna 100% de cea mai bună calitate vă încălzește corpul, veți încerca un sentiment nou datorită designului unic.

Cine spune că aspectul nu contează? Și că nimeni nu arată bine în haine de sport? Pentru aceștia, Sensor a produs Merino Impress. Dacă se spune că cehii au mâini de aur, atunci cei care produc această linie de îmbrăcăminte funcțională trebuie să aibă cel puțin cincizeci și patru de carate.

Tot ceea ce oamenii se așteaptă de la Sensor și de la lenjeria de corp termică Merino se regăsesc la Impress. Vă puteți baza pe proprietățile superioare ale lânii 100% neozeelandeze. Poate că este un refren vechi, pe de altă parte de ce să nu lăsăm un asemenea hit să revină. Mai ales când am reușit să o imbunătățim puțin.

Refrenul de bază este același și neschimbat, capacitatea unică a țesăturii Merino de a vă ține de cald în condiții de frig. Se descurcă atât de bine cu transpirația încât am auzit că unele companii de aspiratoare au folosit sloganul "Sucks like Sensor merino", în timp ce proprietățile antibacteriene naturale ale Merino Impress protejează împotriva mirosurilor.

Ei bine, acum, partea finală promisă, modelul imprimat. Sigur, mulți sportivi ar prefera un negru neutru, dar poate vă întrebați, ca și noi, dacă nu cumva este puțin plictisitor. Așa că am încercat să o înviorăm. Ar fi inutil dacă imprimeul s-ar curăța doar după câteva spălări. Din fericire, am reușit să trecem peste aceast test. Am aplicat un strat de poliuretan pe fiecare piesă de îmbrăcăminte Merino Impress - imprimeul încă se păstrează și vă face să vă simțiți și mai confortabil în lâna moale.

Un material perfect funcțional într-un design nou combină caracterul practic și estetica. Proprietățile exclusive ale produsului 100% Merino sunt obținute datorită unui proces de producție unic. Un strat de poliuretan aplicat pe lâna fin tricotată previne ”înțepăturile” neplăcute la transpirație și, în plus, protejează imprimeul la spălat. Alegerea perfectă pentru orice tip de eveniment.

 

 

 

Merino

Materiale și tehnologii

Noi, în redacție, ne-am îndrăgostit de îmbrăcămintea funcțională din lână merino, dar dumneavoastră?

Elica

Materiale și tehnologii

Tehnologia Elica este o combinație unică de patru straturi care formează partea inferioară a pantofului - calapodul, talpa interioară, talpa intermediară și talpa exterioară. Elica asigură o distribuție mai uniformă a sarcinii pe fiecare parte a piciorului pe toată durata întregii faze a pasului. În timpul mersului, tehnologia AKU Elica oferă o amortizare suplimentară în zonele solicitante ale piciorului și asigură o aderență mai bună, o stabilitate mai mare și o distribuție optimă a greutății.

Outwell Panorama

Materiale și tehnologii

Brandul danez Outwell prezintă un rezumat de accesorii cu denumirea Outwell Panorama, care este capabil a oferi un confort maxim dar mai presus de toate senzația de a fi în contact cu natura din jur.