Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

Nu mă interesează reducerile și promoțiile, vreau să ascund bara.

Lentilele fotocromice

Lentilele fotocromatice se întunecă singure, permițându-le să se adapteze la condițiile meteorologice din jur într-un interval predefinit de intensitate solară. Tehnologia NTS (non-sensibilă la temperatură) activează nuanțarea ochelarilor în funcție de intensitatea radiațiilor UV, nu de temperatura ambientală. Julbo împarte lentilele cu auto nuanțare în cinci tipuri diferite, în funcție de tipul și scopul activității.

În comparație cu lentilele din policarbonat, lentilele fotocromatice sunt mai rezistente, mai ușoare și fotocromatice pe viață. Lentilele sunt chiar rezistente la substanțe chimice precum benzina și acetona. Aceste proprietăți se datorează tehnologiei NXT.

 

Zebra 2-4

Potrivită pentru tranziții rapide de la umbră la lumină. Alegerea ideală în special pentru drumeții, schi, trailrunning, alpinism.

Zebra Light 1-3

De la răsărit la apus. Se adaptează pe tot parcursul zilei. Ideal pentru alergare, bike, trail.

Zebra Light Red

Vedere clară și contrast pe tot parcursul zilei. Vizibilitate perfectă a terenului. Potrivit pentru trail running, bike.

Cameleon 2-4

Vedere clară, cu un strat polarizant anti-reflexie. Foarte întunecați, potriviți pentru munții înalți și pentru mare.

Octopus 2-4

Acestea permit o vedere clară a orizontului deasupra fiecărui nivel al apei. Filtrul polarizant și hidrofobismul permit scurgă să se strecoare rapid.