Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

Fibra de bambus

Bambusul este remarcabil de respirabil. La căldură, bambusul este rece la atingere, această proprietate este păstrată și pentru proprietățile țesăturilor.

Îmbrăcămintea din bambus este fină și de un confort luxos

La nivel microscopic, fibra de bambus are o suprafață rotunjită. De aceea, îmbrăcămintea de bambus este foarte netedă și se potrivește bine pe piele. Fibrele sintetice pot uneori să irită pielea și, de asemenea, să miroasă rapid, la  îmbrăcămintea de bambus nu se  întâmplă!

Îmbrăcăminte de bambus - uscare

Fibrele elimină sudoarea și vă menține confortabil și uscat. Bambusul, este planta care crește cel mai repede din lume, în principal datorită absorbției extraordinare, care o ajută să crească. Sub formă de țesătură păstrează aceste proprietăți unice și remarcabile. Este de 3-4 ori mult mai absorbantă decât bumbacul. Fibra elimină umezeala din corp, care apoi se evaporă, vă tine uscat și confortabil. În combinație cu caracteristicile Bamboo- Thermo control acesta este un plus incredibil de versatil pentru garderoba ta.

Thermo-control

Bambusul este remarcabil de respirabil. În căldură, bambusul este rece la atingere, iar această proprietate este păstrată pentru proprietățile țesăturii. Secțiunea transversală a fibrei de bambus este umplută cu micro-locuri goale și micro-găuri. Are o absorbție mult mai bună a umidității și ventilației. Este, de asemenea, foarte cald, cald în vreme rece, deoarece în aceeași microstructură ca stratul de bază, aerul cald este blocat direct pe piele. 

Îmbrăcămintea din bambus este solidă și durabilă

Testele repetate arată că fibrele de bambus au o rezistență ridicată. Acelaș bambus este folosit ca schelă pentru a construi zgârie-nori în Hong Kong. Pentru persoanele care sunt alergice și pentru cei ce au pielea sensibilă, hainele de bambus sunt perfecte. Nu există tratamente chimice care pot irita pielea. Fibra este netedă și rotundă, deci nu irită. Articolele de îmbrăcăminte din bambus au atins un scor de 50 pe scara UPF (Scala de protecție UV), ceea ce reprezintă o reducere cu 98% a activității UV care atinge pielea.

Dezavantajele bambusului

Fibra de bambus este foarte fină și moale, oferind produsului calitățile sale unice. Acest lucru, totuși, este în detrimentul rezistenței sale mecanice la abraziune. Ca și în cazul altor colecții, se aplică și aici următoarele: Dacă purtați un rucsac direct pe cămașă, garnituri grosiere ale altor straturi, slab spălare, etc., cămașa începe să se scămoșească. Nu este o defecțiune, dar e vizibilă. Din păcate, uzura nu este acoperită de garanție.

Merino

Materiale și tehnologii

Noi, în redacție, ne-am îndrăgostit de îmbrăcămintea funcțională din lână merino, dar dumneavoastră?

Elica

Materiale și tehnologii

Tehnologia Elica este o combinație unică de patru straturi care formează partea inferioară a pantofului - calapodul, talpa interioară, talpa intermediară și talpa exterioară. Elica asigură o distribuție mai uniformă a sarcinii pe fiecare parte a piciorului pe toată durata întregii faze a pasului. În timpul mersului, tehnologia AKU Elica oferă o amortizare suplimentară în zonele solicitante ale piciorului și asigură o aderență mai bună, o stabilitate mai mare și o distribuție optimă a greutății.

Outwell Panorama

Materiale și tehnologii

Brandul danez Outwell prezintă un rezumat de accesorii cu denumirea Outwell Panorama, care este capabil a oferi un confort maxim dar mai presus de toate senzația de a fi în contact cu natura din jur.