Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

eVent

Transpirarea este un proces natural - în parte se poate numi condiționarea naturală a corpului uman. Când facem efort fizic, muschii noștri produc căldură.


Materialele eVent au proprietățile lor unice datorită membranei proprii brevetate. Membrana este unic în design, care asigură faptul că fiecare dintre milioanele de pori să respire la maxim.

eVent

fără geacă

evaporare neeficientă / răcire  

 membrana eVent

evaporare naturală / răcire 

exces de transpirație

evaporare / răcire cu material eVent

Merino

Materiale și tehnologii

Noi, în redacție, ne-am îndrăgostit de îmbrăcămintea funcțională din lână merino, dar dumneavoastră?

Elica

Materiale și tehnologii

Tehnologia Elica este o combinație unică de patru straturi care formează partea inferioară a pantofului - calapodul, talpa interioară, talpa intermediară și talpa exterioară. Elica asigură o distribuție mai uniformă a sarcinii pe fiecare parte a piciorului pe toată durata întregii faze a pasului. În timpul mersului, tehnologia AKU Elica oferă o amortizare suplimentară în zonele solicitante ale piciorului și asigură o aderență mai bună, o stabilitate mai mare și o distribuție optimă a greutății.

Outwell Panorama

Materiale și tehnologii

Brandul danez Outwell prezintă un rezumat de accesorii cu denumirea Outwell Panorama, care este capabil a oferi un confort maxim dar mai presus de toate senzația de a fi în contact cu natura din jur.