Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

Durawrap

Durawrap este o peliculă de poliester utilizată pentru a îmbunătăți barele laminate. Durawrap-ul se cunoaște la prima vedere.  Acestea sunt barele gri, cu o garnitură de diamant distinctă pe suprafață. În comparație cu laminatul obișnuit, bețele durawrap sunt mult mai rezistente și mai flexibile. Au o longevitate mult mai lungă, dar, în același timp, greutatea barelor în sine nu crește. Bețele sunt realizate în dimensiuni de 8,5-12,7 mm. În cazul în care tija se rupe, nu degradează pe toată lungimea ei, ci doar la punctul de întrerupere. Ca urmare, este posibil, în continuare, să se utilizeze tija fără riscul ruperii cortului sau a vătămării.

Merino

Materiale și tehnologii

Noi, în redacție, ne-am îndrăgostit de îmbrăcămintea funcțională din lână merino, dar dumneavoastră?

Elica

Materiale și tehnologii

Tehnologia Elica este o combinație unică de patru straturi care formează partea inferioară a pantofului - calapodul, talpa interioară, talpa intermediară și talpa exterioară. Elica asigură o distribuție mai uniformă a sarcinii pe fiecare parte a piciorului pe toată durata întregii faze a pasului. În timpul mersului, tehnologia AKU Elica oferă o amortizare suplimentară în zonele solicitante ale piciorului și asigură o aderență mai bună, o stabilitate mai mare și o distribuție optimă a greutății.

Outwell Panorama

Materiale și tehnologii

Brandul danez Outwell prezintă un rezumat de accesorii cu denumirea Outwell Panorama, care este capabil a oferi un confort maxim dar mai presus de toate senzația de a fi în contact cu natura din jur.