Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

Durastretch

DURASTRETCH este o țesătură funcțională foarte durabilă patentată de firma Salewa, specialist la îmbrăcăminte și echipamente de outdoor. Este confecționată din nailon (poliamidă) cu o proporție mare de întindere. Materialul este foarte ușor, confortabil și extrem de rezistent la abraziune, ceea ce face să fie o alegere perfectă pentru fabricarea îmbrăcămintei de alpinism și drumeții. Este disponibil în mai multe versiuni, cu întindere în 2 și 4 direcții, amestec diferit de poliamidă și elastan.

 

DURASTRETCH ENGINEERED ECO DWR în plus, aceasta este completată cu fibre CORDURA®, pentru o durabilitate și mai mare, menținând totuși un raport excelent de rezistență / greutate. Finisajul de rezistență la apă al materialului, este PFC free - inofensiv pentru sănătate și mediu.

 

Beneficiile materialului DURASTRETCH:

  • rezistență la abraziune - perfect pentru alpinism
  • 2-direcții și 4-direcții stretching - libertatea în mișcare
  • respirabil
  • cu greutate redusă
  • eliminarea rapidă a transpirației
  • protecție UV ridicată
  • fără PFC dăunător
  • certificare bluesign® - producție ecologică

Durastrech

Merino

Materiale și tehnologii

Noi, în redacție, ne-am îndrăgostit de îmbrăcămintea funcțională din lână merino, dar dumneavoastră?

Elica

Materiale și tehnologii

Tehnologia Elica este o combinație unică de patru straturi care formează partea inferioară a pantofului - calapodul, talpa interioară, talpa intermediară și talpa exterioară. Elica asigură o distribuție mai uniformă a sarcinii pe fiecare parte a piciorului pe toată durata întregii faze a pasului. În timpul mersului, tehnologia AKU Elica oferă o amortizare suplimentară în zonele solicitante ale piciorului și asigură o aderență mai bună, o stabilitate mai mare și o distribuție optimă a greutății.

Outwell Panorama

Materiale și tehnologii

Brandul danez Outwell prezintă un rezumat de accesorii cu denumirea Outwell Panorama, care este capabil a oferi un confort maxim dar mai presus de toate senzația de a fi în contact cu natura din jur.