Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

⭐⭐⭐⭐ Magazinul nostru are evaluări excelente pe Compari.ro  Vizualizați recenziile

Durastretch

DURASTRETCH este o țesătură funcțională foarte durabilă patentată de firma Salewa, specialist la îmbrăcăminte și echipamente de outdoor. Este confecționată din nailon (poliamidă) cu o proporție mare de întindere. Materialul este foarte ușor, confortabil și extrem de rezistent la abraziune, ceea ce face să fie o alegere perfectă pentru fabricarea îmbrăcămintei de alpinism și drumeții. Este disponibil în mai multe versiuni, cu întindere în 2 și 4 direcții, amestec diferit de poliamidă și elastan.

 

DURASTRETCH ENGINEERED ECO DWR în plus, aceasta este completată cu fibre CORDURA®, pentru o durabilitate și mai mare, menținând totuși un raport excelent de rezistență / greutate. Finisajul de rezistență la apă al materialului, este PFC free - inofensiv pentru sănătate și mediu.

 

Beneficiile materialului DURASTRETCH:

  • rezistență la abraziune - perfect pentru alpinism
  • 2-direcții și 4-direcții stretching - libertatea în mișcare
  • respirabil
  • cu greutate redusă
  • eliminarea rapidă a transpirației
  • protecție UV ridicată
  • fără PFC dăunător
  • certificare bluesign® - producție ecologică

Durastrech

Elica

Materiale și tehnologii

Tehnologia Elica este o combinație unică de patru straturi care formează partea inferioară a pantofului - calapodul, talpa interioară, talpa intermediară și talpa exterioară. Elica asigură o distribuție mai uniformă a sarcinii pe fiecare parte a piciorului pe toată durata întregii faze a pasului. În timpul mersului, tehnologia AKU Elica oferă o amortizare suplimentară în zonele solicitante ale piciorului și asigură o aderență mai bună, o stabilitate mai mare și o distribuție optimă a greutății.

Outwell Panorama

Materiale și tehnologii

Brandul danez Outwell prezintă un rezumat de accesorii cu denumirea Outwell Panorama, care este capabil a oferi un confort maxim dar mai presus de toate senzația de a fi în contact cu natura din jur.

 

Materialul tendei la corturile Outwell

Materiale și tehnologii

Firma daneză Outwell colaborează la dezvoltarea și producția de material pentru corturile sale de familie. La corturile lor se găsesc folii de cort din material poliester și policoton.