Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

Dry Fast

DRYFAST: Acesta este un confort natural cu o funcționalitate ridicată. 

Firma italiană Pontetorto a dezvoltat o colecție extrem de multifuncțională de tricotaje Dryfast, special concepute pentru straturi de îmbrăcăminte de bază sau separate. Toate cerințele sportivilor de astăzi au fost îndeplinite la primul strat funcțional. În afară de senzație excelentă la contactul cu pielea și îndepărtarea rapidă a umidității, cauzată de material din fibre de înaltă calitate, îndeplinește cerințele ridicate privind proiectarea și oferă o protecție suplimentară împotriva ruperii și scămoșării. 

Merino

Materiale și tehnologii

Noi, în redacție, ne-am îndrăgostit de îmbrăcămintea funcțională din lână merino, dar dumneavoastră?

Elica

Materiale și tehnologii

Tehnologia Elica este o combinație unică de patru straturi care formează partea inferioară a pantofului - calapodul, talpa interioară, talpa intermediară și talpa exterioară. Elica asigură o distribuție mai uniformă a sarcinii pe fiecare parte a piciorului pe toată durata întregii faze a pasului. În timpul mersului, tehnologia AKU Elica oferă o amortizare suplimentară în zonele solicitante ale piciorului și asigură o aderență mai bună, o stabilitate mai mare și o distribuție optimă a greutății.

Outwell Panorama

Materiale și tehnologii

Brandul danez Outwell prezintă un rezumat de accesorii cu denumirea Outwell Panorama, care este capabil a oferi un confort maxim dar mai presus de toate senzația de a fi în contact cu natura din jur.