Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

Nu mă interesează reducerile și promoțiile, vreau să ascund bara.

DriClime

 

Ce este aceasta?

Tehnologia DriClime este o rețea de țesături bi-componente, concepute pentru a îndepărta mecanic umezeala după piele și a vă menține uscat, calduros și confortabil.

 

Cum funcționează?

Această tehnologie funcționează pe bază tridimensională de eliminare a umidității. Din interiorul țesăturii care atinge pielea, umiditatea este drenată spre suprafața exterioară, unde se extinde într-o zonă mai mare pentru a face procesul de evaporare (uscare) mai rapid. Acest lucru se datorează structurii de tricotat pe interior, unde sunt combinate structuri mari cu fibre mici, ceea ce mărește capacitatea zonei de îndepărtare a umezelii. Nu este vorba despre tratament care se uzează după purtare - această tehnologie funcționează continuu.

 

Care sunt avantajele?

Tehnologia îmbunătățește confortul interior al îmbrăcămintei, permițând utilizatorului să se simtă confortabil într-o gamă largă de temperaturi și condiții. Rețeaua previne condensarea umidității pe piele, indiferent de nivelul de activitate, iar datorită structurii tridimensionale, elimină umezeala eficient la suprafața exterioară unde se evaporă foarte repede.