Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

💣 BLACK FRIDAY -30% până la -60% la echipamente de exterior Detalii

Dri-release®

DRI-RELEASE® este o combinație funcțională, brevetată, de fibre naturale și sintetice. Fibrele naturale absorb umezeala de pe piele și fibrele sintetice, pe de altă parte, asigură îndepărtarea rapidă a transpirației pe suprafața țesăturii, de unde se evaporă.

Datorită acestei combinații, drenajul transpirației este de până la 4 ori mai rapid decât în cazul bumbacului pur. Tehnologia FreshGuard adăugată, previne formarea mirosurilor neplăcute. Materialul este foarte ușor, plăcut pe corp și datorită absenței substanțelor chimice își păstrează funcționalitatea și aspectul chiar și după spălare.

DRI-RELEASE® este produs în diferite variante și combinații de fibre:
- 85-90% fibre sintetice (poliester)
- 10-15% fibre naturale (bumbac, tencel, lână ...)

Avantajele tehnologiei DRI-RELEASE®:

  • funcționalitate permanentă
  • greutate redusă
  • plăcut pe corp
  • elimină transpirația de 4x ori mai rapid decat bumbacul
  • FreshGuard împotriva mirosurilor neplăcute
  • păstrează culoarea și aspectul chiar și după utilizarea frecventă

Merino

Materiale și tehnologii

Noi, în redacție, ne-am îndrăgostit de îmbrăcămintea funcțională din lână merino, dar dumneavoastră?

Elica

Materiale și tehnologii

Tehnologia Elica este o combinație unică de patru straturi care formează partea inferioară a pantofului - calapodul, talpa interioară, talpa intermediară și talpa exterioară. Elica asigură o distribuție mai uniformă a sarcinii pe fiecare parte a piciorului pe toată durata întregii faze a pasului. În timpul mersului, tehnologia AKU Elica oferă o amortizare suplimentară în zonele solicitante ale piciorului și asigură o aderență mai bună, o stabilitate mai mare și o distribuție optimă a greutății.

Outwell Panorama

Materiale și tehnologii

Brandul danez Outwell prezintă un rezumat de accesorii cu denumirea Outwell Panorama, care este capabil a oferi un confort maxim dar mai presus de toate senzația de a fi în contact cu natura din jur.