Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

Dermizax

Material de top, din atelierul mărcii japoneze TORAY, care se caracterizează prin respingere apei, rezistență la vânt și permeabilitate ridicată la umiditate cu condensare minimă, datorită unei membrane neporoase inovatoare. Produsele Dermizax, sunt extrem de durabile și sunt ușor de întreținut și sunt potrivite pentru drumeții alpine, schi alpinism sau alte activități în aer liber.
Rezistență la apă până la 20000 mm
Permeabilitate la vapori de până la 10000g / m2 / 24h

Merino

Materiale și tehnologii

Noi, în redacție, ne-am îndrăgostit de îmbrăcămintea funcțională din lână merino, dar dumneavoastră?

Elica

Materiale și tehnologii

Tehnologia Elica este o combinație unică de patru straturi care formează partea inferioară a pantofului - calapodul, talpa interioară, talpa intermediară și talpa exterioară. Elica asigură o distribuție mai uniformă a sarcinii pe fiecare parte a piciorului pe toată durata întregii faze a pasului. În timpul mersului, tehnologia AKU Elica oferă o amortizare suplimentară în zonele solicitante ale piciorului și asigură o aderență mai bună, o stabilitate mai mare și o distribuție optimă a greutății.

Outwell Panorama

Materiale și tehnologii

Brandul danez Outwell prezintă un rezumat de accesorii cu denumirea Outwell Panorama, care este capabil a oferi un confort maxim dar mai presus de toate senzația de a fi în contact cu natura din jur.