Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

💣 BLACK FRIDAY -30% până la -60% la echipamente de exterior Detalii

Coleman Reax

Coleman Reax este tehnologie care permite farului dvs. frontal să facă cea mai eficientă utilizare a performanței bateriei în funcție de ceea ce faceți.

Produsele cu tehnologie inovatoare Reax de la producătorul american de echipamente pentru outdoor Coleman sunt dotate cu tehnologie care determină ajustarea automată a intensității luminii.

Dacă  vorbim despre iluminare în apropiere, lanterna se concentrează asupra intensificării obiectului din imediata vecinătate, extinderea automată a conului luminos la maxim și reduce fluxul luminos la o lucire numai, astfel evită efectul de orbire. Pe de altă parte, atunci când iluminarea este la distanță, fluxul luminos crește până la maxim și în același timp conul luminos este îngustat într-un singur loc. Pentru activarea tehnologiei Reax, apăsați scurt butonul ON / OFF timp de 4 secunde și se dezactivează în același mod.

 

Merino

Materiale și tehnologii

Noi, în redacție, ne-am îndrăgostit de îmbrăcămintea funcțională din lână merino, dar dumneavoastră?

Elica

Materiale și tehnologii

Tehnologia Elica este o combinație unică de patru straturi care formează partea inferioară a pantofului - calapodul, talpa interioară, talpa intermediară și talpa exterioară. Elica asigură o distribuție mai uniformă a sarcinii pe fiecare parte a piciorului pe toată durata întregii faze a pasului. În timpul mersului, tehnologia AKU Elica oferă o amortizare suplimentară în zonele solicitante ale piciorului și asigură o aderență mai bună, o stabilitate mai mare și o distribuție optimă a greutății.

Outwell Panorama

Materiale și tehnologii

Brandul danez Outwell prezintă un rezumat de accesorii cu denumirea Outwell Panorama, care este capabil a oferi un confort maxim dar mai presus de toate senzația de a fi în contact cu natura din jur.