Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

Coleman Hinged Door

 Hinged Door ușurează intrarea în cort datorită ușii cu balamale. Această metodă oferă impresia că sunteți acasă.

 

Tehnologia unică brevetată a ușilor cu balamale face ca cortul să fie mai ușor de utilizat și oferă sentimentul unui al doilea real cămin. Noaptea nu faceți zgomot cu închiderea și deschiderea fermoarului, căutarea intrării corecte, devine lucru din trecut sau felul de târâș pentru a intra în dormitor, puteți uita că a fost vreodată. Ușile cu balamale vor aprecia și copii dvs., exact datorită ușurinței cu care se poate deschide. Cu alte cuvinte este o completarea perfectă a corturilor de familie.

 

Merino

Materiale și tehnologii

Noi, în redacție, ne-am îndrăgostit de îmbrăcămintea funcțională din lână merino, dar dumneavoastră?

Elica

Materiale și tehnologii

Tehnologia Elica este o combinație unică de patru straturi care formează partea inferioară a pantofului - calapodul, talpa interioară, talpa intermediară și talpa exterioară. Elica asigură o distribuție mai uniformă a sarcinii pe fiecare parte a piciorului pe toată durata întregii faze a pasului. În timpul mersului, tehnologia AKU Elica oferă o amortizare suplimentară în zonele solicitante ale piciorului și asigură o aderență mai bună, o stabilitate mai mare și o distribuție optimă a greutății.

Outwell Panorama

Materiale și tehnologii

Brandul danez Outwell prezintă un rezumat de accesorii cu denumirea Outwell Panorama, care este capabil a oferi un confort maxim dar mai presus de toate senzația de a fi în contact cu natura din jur.