Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

💣 BLACK FRIDAY -30% până la -60% la echipamente de exterior Detalii

Coleman Blackout Bedrooms

Ajustarea materială specială a cortului ajută la menținerea energiei solare pe suprafața tendei și astfel menținerea temperaturii constante în interiorul cortului.

Datorită acestei tehnologii, cortul garantează o temperatură mai scăzută în dormitor, așa că vă veți simți confortabil și în zilele fierbinți de vară. Dormitoarele sunt realizate din țesături speciale din poliester respirabil și poliuretan, împiedică intrarea luminii exterioare și absoarbe căldura. Nu o să vă deranjeze lumina dimineților de vară care sunt foarte din timp, și în felul acesta vă puteți bucura de un somn mai lung. Seara, camerele întunecate oferă intimitate mai multă.

 

 

 

 

 

Merino

Materiale și tehnologii

Noi, în redacție, ne-am îndrăgostit de îmbrăcămintea funcțională din lână merino, dar dumneavoastră?

Elica

Materiale și tehnologii

Tehnologia Elica este o combinație unică de patru straturi care formează partea inferioară a pantofului - calapodul, talpa interioară, talpa intermediară și talpa exterioară. Elica asigură o distribuție mai uniformă a sarcinii pe fiecare parte a piciorului pe toată durata întregii faze a pasului. În timpul mersului, tehnologia AKU Elica oferă o amortizare suplimentară în zonele solicitante ale piciorului și asigură o aderență mai bună, o stabilitate mai mare și o distribuție optimă a greutății.

Outwell Panorama

Materiale și tehnologii

Brandul danez Outwell prezintă un rezumat de accesorii cu denumirea Outwell Panorama, care este capabil a oferi un confort maxim dar mai presus de toate senzația de a fi în contact cu natura din jur.