Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

Coleman BatteryLock

 Tehnologia BatteryLock de la producătorul american Coleman, ajută la manipulare ușoară cu bateria chiar și în momentul când lanterna este off.

Tehnologia BatteryLock de la producătorul american de echipament outdoor Coleman asigură că nu va trebui să vă faceți griji cu privire la faptul că lampa nu va funcționa atunci când este nevoie cel mai mult. Dacă aveți în lanternă baterie standard, atunci există o pierdere de energie în timp, chiar și când lanterna este off. Cu toate acestea, datorită tehnologiei patentate Coleman BatteryLock, printr-o simplă rotire a corpului lanternei, deconectați bateria de lanternă și astfel preveniți pierderea de energie.

Activați tehnologia prin simpla rotire a corpului lanternei până apare un signal roșu. După apariția acestuia, bateria este complet deconectată și lanterna este gata de stocare. Pentru a reconecta bateria, pur și simplu rotiți corpul lanternei  în sensul acelor ceasornice, până când, signalul roșu dispare. Bateriile sunt iarăși active.

Merino

Materiale și tehnologii

Noi, în redacție, ne-am îndrăgostit de îmbrăcămintea funcțională din lână merino, dar dumneavoastră?

Elica

Materiale și tehnologii

Tehnologia Elica este o combinație unică de patru straturi care formează partea inferioară a pantofului - calapodul, talpa interioară, talpa intermediară și talpa exterioară. Elica asigură o distribuție mai uniformă a sarcinii pe fiecare parte a piciorului pe toată durata întregii faze a pasului. În timpul mersului, tehnologia AKU Elica oferă o amortizare suplimentară în zonele solicitante ale piciorului și asigură o aderență mai bună, o stabilitate mai mare și o distribuție optimă a greutății.

Outwell Panorama

Materiale și tehnologii

Brandul danez Outwell prezintă un rezumat de accesorii cu denumirea Outwell Panorama, care este capabil a oferi un confort maxim dar mai presus de toate senzația de a fi în contact cu natura din jur.