Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

💣 BLACK FRIDAY -30% până la -60% la echipamente de exterior Detalii

Climashield HL

Climashield HL - Izolație din microfibră potrivită pentru îmbrăcăminte în condiții extreme. Fabricat în SUA, dezvoltat pentru nevoile US Army îndeplinește cele mai exigente cerințe de supraviețuire și, mai presus de toate, confortul în condiții outdoor. Dintre toate straturile pe care le folosim, îl evaluăm obiectiv ca material cu cele mai bune proprietăți de izolare termică. Fibrele foarte elastice sunt ușor de comprimat și, după aspect, se reîntorc la forma lor originală. Foarte simplă și ușoară întreținere și spălare regulată. O excelentă alternativă funcțională la îmbrăcămintea de pene, chiar și în condiții exigente de expediții.

Merino

Materiale și tehnologii

Noi, în redacție, ne-am îndrăgostit de îmbrăcămintea funcțională din lână merino, dar dumneavoastră?

Elica

Materiale și tehnologii

Tehnologia Elica este o combinație unică de patru straturi care formează partea inferioară a pantofului - calapodul, talpa interioară, talpa intermediară și talpa exterioară. Elica asigură o distribuție mai uniformă a sarcinii pe fiecare parte a piciorului pe toată durata întregii faze a pasului. În timpul mersului, tehnologia AKU Elica oferă o amortizare suplimentară în zonele solicitante ale piciorului și asigură o aderență mai bună, o stabilitate mai mare și o distribuție optimă a greutății.

Outwell Panorama

Materiale și tehnologii

Brandul danez Outwell prezintă un rezumat de accesorii cu denumirea Outwell Panorama, care este capabil a oferi un confort maxim dar mai presus de toate senzația de a fi în contact cu natura din jur.