Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

Nu mă interesează reducerile și promoțiile, vreau să ascund bara.

BHB Micro (Body Heat Barrier)

Material termoizolant, care cu parametrii săi, se clasează printre cele mai eficiente materiale, pentru necesități extreme de folosintă, pe piața actuală de outdoor.  

Material termoizolant, care cu parametrii săi, se clasează printre cele mai eficiente materiale, pentru necesități extreme de folosintă, pe piața actuală de outdoor. Într-o serie de măsurători de referință într-un laborator de testare acreditat, BHB Micro a arătat cele mai ridicate valori ale rezistenței termice dintre toate materialele izolatoare marcate măsurate. BHB Micro utilizează în produsele sale o serie de mărci de renume mondial.

Baza izolației termice BHB Micro este:

  1. microfibre ultrafine siliconată a căror suprafață datorită dimensiunilor microscopice se leaga cantitati mari de molecule de aer
  2. loft excelent, care este atins printr-o combinație de microfibre cu fibre tubulare cu structură mai groasă

Aceste două aspecte pregătesc condițiile fizice optime pentru realizarea parametrilor termoizolanți excelenți.

BHB Micro este foarte ușor, moale, respirabil, bine compresibil. Are întreținere simplă, poate fi spălat, are o uscare foarte rapidă. Fibrele de silicon resping apa și datorită densității sale formează o barieră care protejează parțial utilizatorul împotriva umezelii și îl menține uscat și cald chiar și în condiții extreme. BHB Micro este un înlocuitor de pene foarte reușit, și este, de asemenea, potrivit și pentru persoanele alergice.