Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

Axiom

Lowe Alpine Axiom sistem spate

Sistem spate, care se poate ajusta chiar și cu rucsacul în spate. Axiom este cel mai ușor sistem spate reglabil din toată istoria Lowe Alpine și schimbă limitele de ușurință în utilizare.

Sprijin, stabilitate și confort

Spate profilat cu un cadru metalic armat și ușor, pentru a asigura o bună distribuție a încărcăturii, menținând în același timp un grad de flexibilitate. Suport lombar bine căptușit. Panoul de spate cu orificii care ajută la circulația aerului cald. Căptușeala spatelui este concepută în așa fel, încât face ca rucsacul să fie foarte stabil și totodată foarte confortabil la purtare.

Sistem spate Axiom are 2 versiuni - Axiom și Axiom+. 
Axiom+. este proiectat și adaptat pentru a purta sarcini mai grele. Are o curea lombară mai rezistentă, iar suportul lombar are un profil mai puternic și o căptușeală mai durabilă. Axiom+ este conceput pentru uz confortabil a greutății  până la 32 kg.

Nastavení zádového systému Axiom

Merino

Materiale și tehnologii

Noi, în redacție, ne-am îndrăgostit de îmbrăcămintea funcțională din lână merino, dar dumneavoastră?

Elica

Materiale și tehnologii

Tehnologia Elica este o combinație unică de patru straturi care formează partea inferioară a pantofului - calapodul, talpa interioară, talpa intermediară și talpa exterioară. Elica asigură o distribuție mai uniformă a sarcinii pe fiecare parte a piciorului pe toată durata întregii faze a pasului. În timpul mersului, tehnologia AKU Elica oferă o amortizare suplimentară în zonele solicitante ale piciorului și asigură o aderență mai bună, o stabilitate mai mare și o distribuție optimă a greutății.

Outwell Panorama

Materiale și tehnologii

Brandul danez Outwell prezintă un rezumat de accesorii cu denumirea Outwell Panorama, care este capabil a oferi un confort maxim dar mai presus de toate senzația de a fi în contact cu natura din jur.