Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

💣 BLACK FRIDAY -30% până la -60% la echipamente de exterior Detalii

Aircontact

Deuter Aircontact system

 

  1. Decuparea în formă asigură o mișcare liberă a capului. De la modelul Aircontact 50+10SL în sus.
  2. Curele de umăr în formă anatomică cu  plasă 3D respirabilă AirMesh.
  3. Cadru cu formă anatomică X-frame oferă echilibru între rigiditatea torsiunii și elasticitate, factor care asigură transportul confortabil al sarcinilor mai grele.
  4. Datorită setării înălțimii spate Variquick, puteți ajusta ușor și rapid înălțimea în funcție de preferințele dvs.
  5. Căptușeala respirabilă cu cavitate de aerisire specială, asigură circulația maximă a aerului prin căptușeala Aircontact. Circulația este asigurată prin ”pompă efect” adică absoarbeți aer cu fiecare mișcare, pe care o faceți. Acest lucru duce la cresterea confortului si reduce transpiratia cu 15%.
  6. Cureaua lombară în formă anatomică este compusă din mai multe straturi. Partea interioară are un strat de spumă moale cu căptușeală 3D AIRmesh pentru confort sporit. Cureaua de șold asigură transportul sarcinii excelent, crește stabilitatea și astfel oferă libertate în mișcare.
  7. Sistemul Variflex urmărește fiecare mișcare și ajută la asigurarea stabilității chiar și pe teren accidentat. Veți aprecia Variflex când veți transporta o încărcătură mai mare.

Merino

Materiale și tehnologii

Noi, în redacție, ne-am îndrăgostit de îmbrăcămintea funcțională din lână merino, dar dumneavoastră?

Elica

Materiale și tehnologii

Tehnologia Elica este o combinație unică de patru straturi care formează partea inferioară a pantofului - calapodul, talpa interioară, talpa intermediară și talpa exterioară. Elica asigură o distribuție mai uniformă a sarcinii pe fiecare parte a piciorului pe toată durata întregii faze a pasului. În timpul mersului, tehnologia AKU Elica oferă o amortizare suplimentară în zonele solicitante ale piciorului și asigură o aderență mai bună, o stabilitate mai mare și o distribuție optimă a greutății.

Outwell Panorama

Materiale și tehnologii

Brandul danez Outwell prezintă un rezumat de accesorii cu denumirea Outwell Panorama, care este capabil a oferi un confort maxim dar mai presus de toate senzația de a fi în contact cu natura din jur.