Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

Aircomfort

 

Deuter Aircomfort Futura System

  1. Curelele de umăr și cea lombară sunt moi profilate și acoperite cu căptușeală respirabilă Wide Air Mesh.
  2. Rama de oțel plată și flexibilă, este dotată cu structură flexibilă din plasă, care este în contact direct cu spatele. Reduce și împrăștie tensiunea.
  3. Plasa specială asigură ventilație funcțională: aerul fierbinte se dispersează liber în trei părți.
  4. Curelele de stabilizare permit rucsacului să fie poziționat cu exactitate în spate.
  5. Cureaua lombară în formă anatomică este compusă din mai multe straturi. Partea interioară are un strat de spumă moale cu căptușeală 3D AIRmesh pentru confort sporit.

 

 

Merino

Materiale și tehnologii

Noi, în redacție, ne-am îndrăgostit de îmbrăcămintea funcțională din lână merino, dar dumneavoastră?

Elica

Materiale și tehnologii

Tehnologia Elica este o combinație unică de patru straturi care formează partea inferioară a pantofului - calapodul, talpa interioară, talpa intermediară și talpa exterioară. Elica asigură o distribuție mai uniformă a sarcinii pe fiecare parte a piciorului pe toată durata întregii faze a pasului. În timpul mersului, tehnologia AKU Elica oferă o amortizare suplimentară în zonele solicitante ale piciorului și asigură o aderență mai bună, o stabilitate mai mare și o distribuție optimă a greutății.

Outwell Panorama

Materiale și tehnologii

Brandul danez Outwell prezintă un rezumat de accesorii cu denumirea Outwell Panorama, care este capabil a oferi un confort maxim dar mai presus de toate senzația de a fi în contact cu natura din jur.