Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

Air Comfortable System II

ACS II - AIR COMFORTABLE SYSTEM II este un sistem de transport solid sofisticat, adecvat în special pentru rucsaci cu volum mai mic. Datorită construcției sale, asigură un flux eficient de aer chiar și la sarcini mai mari, oferind în același timp suportul necesar pentru spate. Sistemul portabil fiabil ACS II, cu spate întărit, este recomandat în mod special, pentru rucsacurile urbane, concepute pentru uzul zilnic. 

Merino

Materiale și tehnologii

Noi, în redacție, ne-am îndrăgostit de îmbrăcămintea funcțională din lână merino, dar dumneavoastră?

Elica

Materiale și tehnologii

Tehnologia Elica este o combinație unică de patru straturi care formează partea inferioară a pantofului - calapodul, talpa interioară, talpa intermediară și talpa exterioară. Elica asigură o distribuție mai uniformă a sarcinii pe fiecare parte a piciorului pe toată durata întregii faze a pasului. În timpul mersului, tehnologia AKU Elica oferă o amortizare suplimentară în zonele solicitante ale piciorului și asigură o aderență mai bună, o stabilitate mai mare și o distribuție optimă a greutății.

Outwell Panorama

Materiale și tehnologii

Brandul danez Outwell prezintă un rezumat de accesorii cu denumirea Outwell Panorama, care este capabil a oferi un confort maxim dar mai presus de toate senzația de a fi în contact cu natura din jur.