Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

A.C.D. membrane

A.C.D. MEMBRANE este unica membrană impermeabilă a renumitului producător japonez. Membrana este folosită la pantaloni și geci impermeabile a firmei Pinguin.

Material, care respiră

Membrána A.C .D. nu are pori, lucru prin care diferă fundamental de membranele microporoase clasice (de ex. Gore-Tex). Cu toate acestea, capacitatea de a elimina (respira) transpirația, atinge valori foarte înalte. Aceasta se datorează microstructurii unei membrane speciale de poliuretan (PU), a cărei structură moleculară și forțe reciprocă dintre PU și moleculele de apă, sunt optime pentru această funcție. În timpul efortului fizic, corpul uman, se încălzește, transpiră și concentrația de vapori sub îmbrăcăminte crește. Atunci când molecula de vapori de apă se apropie de membrana A.C.D., aceasta este extrasă între moleculele PU și devine temporar o parte a moleculei (adică membrana este hidrofilă). Datorită temperaturii ridicate și concetrației de vapori de apă, în interiorul îmbrăcămintei, sudoarea este evaporată continuu prin membrană. Jedná se o stejně přirozený jev, jako když voda stéká z vyššího místa na místo níže položené.

Rezistența la apă și la vânt:

Microporii membranelor clasice, în zonele mai mult solicitate, cu timpul se extind și astfel pătrunde apa. Membrana non-poroasă A.C.D păstrează o rezistență suficientă la presiunea apei, chiar și după ani de utilizare. Rezistența la vânt de 100% este indispensabilă pentru menținerea microclimatului utilizatorului și a confortului termic.

Longevitate și întreținere:

O dizabilitate tipică a membranelor clasice constă în înfundarea treptată a porilor și, astfel, deteriorarea permeabilității vaporilor. Sărurile și grăsimile conținute în transpirație, murdărie și detergenți se pot depune în pori și îi pot înfunda. Membrana A.C.D nu suferă de această afecțiune. Poate fi spălată și în mașină de spălat cu detergenți obișnuiți, poate fi ușor uscată în uscător și călcată. Nu folosiți balsam pentru textile, nu este recomandată stoarcerea, doar lăsați-le să picure.

A.C.D. MEMBRANE 2L

Este o membrană hidrofilă care este laminată la materialul textil superior al îmbrăcămintei sport. Creează o protecție perfectă împotriva vremii nefavorabile și, în același timp, menține un microclimat stabil pe suprafața corpului în repaus și în timpul stresului fizic intens. Acesta a fost dezvoltat pentru sporturi active în natură și parametrii săi satisfac și cele mai exigente cerințe de confort ale utilizatorilor.

A.C.D. MEMBRANE 2,5L 

Este un material foarte ușor de membrană realizat prin tehnologie specială, unde membrana de pe partea inversă a materialului este atât de rezistentă la deteriorarea mecanică încât nu trebuie protejată de căptușeală. Este proiectată producției de articole de îmbrăcăminte ușoare și foarte pliabile, pe care le putem avea întotdeauna de rezervă în caz de vreme nefavorabilă.

A.C.D. MEMBRANE 3L 

Este un așa-numit laminat cu trei straturi, în care următoarele trei straturi sunt îmbinate prin laminare: materialul superior, membrana A.C.D. și protecția inferioară a membranei. Materialul astfel obținut este conceput pentru îmbrăcăminte în condiții extreme, are  rezistență la o presiune mai mare a apei, în timp ce permeabilitatea la vapori rămâne aceeași ca la membrana cu două straturi.

 

Merino

Materiale și tehnologii

Noi, în redacție, ne-am îndrăgostit de îmbrăcămintea funcțională din lână merino, dar dumneavoastră?

Elica

Materiale și tehnologii

Tehnologia Elica este o combinație unică de patru straturi care formează partea inferioară a pantofului - calapodul, talpa interioară, talpa intermediară și talpa exterioară. Elica asigură o distribuție mai uniformă a sarcinii pe fiecare parte a piciorului pe toată durata întregii faze a pasului. În timpul mersului, tehnologia AKU Elica oferă o amortizare suplimentară în zonele solicitante ale piciorului și asigură o aderență mai bună, o stabilitate mai mare și o distribuție optimă a greutății.

Outwell Panorama

Materiale și tehnologii

Brandul danez Outwell prezintă un rezumat de accesorii cu denumirea Outwell Panorama, care este capabil a oferi un confort maxim dar mai presus de toate senzația de a fi în contact cu natura din jur.

 

Selectăm pentru dvs.

982 Lei (19.96 %) 786 Lei

Comparat

800 Lei (20 %) 640 Lei

Comparat

1 048 Lei (15.84 %) 882 Lei

Comparat

845 Lei (24.26 %) 640 Lei

Comparat

350 Lei (20 %) 280 Lei

Comparat