Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

ABS

Nu este vorba despre acronimul cunoscut al servodirecției.

Acrylonitrilbutadienstyrene (abreviat ABS) este un copolimer industrial termoplastic amorf care este rezistent la deteriorarea mecanică. Rigidă, rezistentă, cu absorbție scăzută, rezistentă la temperaturi scăzute și ridicate, inofensivă pentru sănătate. Rigid, rezistent, cu absorbție scăzută, rezistent la temperaturi scăzute și ridicate, inofensiv pentru sănătate.

Este rezistent la acizi, hidroxizi, hidrocarburi, uleiuri, grăsimi. Poate fi procesat la o temperatură de 280 ° C. La temperatura mai mare începe să se descompună. Rezistența la căldură a produselor este de până la 105 ° C.

Se aplică la producția de mobilă, sticle, cutii de călătorie, imprimare 3D și la procesarea plăcilor de particule laminate. Din acest material se produce majoritatea cuburilor LEGO și arme airsoft. ABS este adesea utilizat la producerea de sticle pentru copii, unde excelează prin rezistență ridicată la căldură și siguranță pentru sănătate.

ABS nu conține bisfenol A.

Merino

Materiale și tehnologii

Noi, în redacție, ne-am îndrăgostit de îmbrăcămintea funcțională din lână merino, dar dumneavoastră?

Elica

Materiale și tehnologii

Tehnologia Elica este o combinație unică de patru straturi care formează partea inferioară a pantofului - calapodul, talpa interioară, talpa intermediară și talpa exterioară. Elica asigură o distribuție mai uniformă a sarcinii pe fiecare parte a piciorului pe toată durata întregii faze a pasului. În timpul mersului, tehnologia AKU Elica oferă o amortizare suplimentară în zonele solicitante ale piciorului și asigură o aderență mai bună, o stabilitate mai mare și o distribuție optimă a greutății.

Outwell Panorama

Materiale și tehnologii

Brandul danez Outwell prezintă un rezumat de accesorii cu denumirea Outwell Panorama, care este capabil a oferi un confort maxim dar mai presus de toate senzația de a fi în contact cu natura din jur.