Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

A.D.D. TEHNOLOGIE

A.D.D. tehnologie este tipică pentru Garmont, unde designul și funcționalitatea structurii sunt subordonate anatomiei piciorului uman. Încălțămintea cu această tehnologie este lejeră și vă menține siguranța în timp de mers.

A.D.D. technologie

Manșeta gleznei este mai joasă pe partea din exterior. Manșeta din interior este mai înaltă pentru stabilitate și confort în general atunci când vă deplasați și săriți.

 A.D.D. technologie

Limba corespunde formei asimetrice a piciorului și gleznei. Este mai groasă spre exterior și spre interior progresiv mai subțire. Această formă anatomică menține limba la locul său, astfel, rezultând un control mai bun, stabilitate și confort.

A.D.D. technologie

Fixează sigur călcâiul în loc și asigură o potrivire precisă în jurul oaselor gleznei pentru o mai bună stabilitate și sprijin pentru picior.

A.D.D. technologie

...pentru mersul pe jos comod...

A.D.D. technologie

Are o formă mai echilibrată și se adaptează bine la poziția naturală a degetului mare. Datorită acestui design degetele dvs. pot oferi un echilibru mai bun în timpul mersului pe jos și o reflectie excelentă.

 

Merino

Materiale și tehnologii

Noi, în redacție, ne-am îndrăgostit de îmbrăcămintea funcțională din lână merino, dar dumneavoastră?

Elica

Materiale și tehnologii

Tehnologia Elica este o combinație unică de patru straturi care formează partea inferioară a pantofului - calapodul, talpa interioară, talpa intermediară și talpa exterioară. Elica asigură o distribuție mai uniformă a sarcinii pe fiecare parte a piciorului pe toată durata întregii faze a pasului. În timpul mersului, tehnologia AKU Elica oferă o amortizare suplimentară în zonele solicitante ale piciorului și asigură o aderență mai bună, o stabilitate mai mare și o distribuție optimă a greutății.

Outwell Panorama

Materiale și tehnologii

Brandul danez Outwell prezintă un rezumat de accesorii cu denumirea Outwell Panorama, care este capabil a oferi un confort maxim dar mai presus de toate senzația de a fi în contact cu natura din jur.