Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

🚚 Nu ratați zilele livrării gratuite! Pentru achiziții de peste 99 Ron livrarea o plătim noi! Mai multe informații

YKK

Fermoare funcționale și de înaltă calitate, de la firma YKK. Aceste fermoare sunt cunoscute pentru calitatea și prelucrarea lor perfectă. Prezintă rezistență la apă și fiabilitate în utilizarea pe termen lung.

Aparent, fiecare dintre voi are cel puțin un produs YKK acasă. Fiecare producător de îmbrăcăminte, care depinde cel puțin de calitatea produselor sale, folosește fermoarele YKK. Cel mai adesea le vom întâlni la blugi, dar mulți producători se bazează pe aceste fermoare chiar și atunci când sunt utilizate cu alte tipuri de îmbrăcăminte outdoor.

Outwell Panorama

Materiale și tehnologie

Brandul danez Outwell prezintă un rezumat de accesorii cu denumirea Outwell Panorama, care este capabil a oferi un confort maxim dar mai presus de toate senzația de a fi în contact cu natura din jur.

 

Materialul tendei la corturile Outwell

Materiale și tehnologie

Firma daneză Outwell colaborează la dezvoltarea și producția de material pentru corturile sale de familie. La corturile lor se găsesc folii de cort din material poliester și policoton.

Cleansport NXT

Materiale și tehnologie

Cleansport NXT este o tehnologie inovatoare care protejează încălțămintea și echipamentul împotriva mirosurilor neplăcute.