Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

Primaloft

Amestecul optim de fibre PrimaLoft® și lână fină merino, oferă alegerea ideală pentru entuziaștii de outdoor, care se bazează pe performanță și confort absolut.

Proprietățile hidrofobe ale fibrelor PrimaLoft ® și proprietățile hidrofile ale lânei merino împreună creează un sistem dinamic de gestionare a umidității. Umiditatea este drenată de pe piele la suprafață, lăsând pielea uscată și confortabilă. Combinația dintre tehnologie și natură creează un material care este durabil, cu uscare rapidă și cu contracție minimă.

 

 

schema

Outwell Panorama

Materiale și tehnologie

Brandul danez Outwell prezintă un rezumat de accesorii cu denumirea Outwell Panorama, care este capabil a oferi un confort maxim dar mai presus de toate senzația de a fi în contact cu natura din jur.

 

Materialul tendei la corturile Outwell

Materiale și tehnologie

Firma daneză Outwell colaborează la dezvoltarea și producția de material pentru corturile sale de familie. La corturile lor se găsesc folii de cort din material poliester și policoton.

Cleansport NXT

Materiale și tehnologie

Cleansport NXT este o tehnologie inovatoare care protejează încălțămintea și echipamentul împotriva mirosurilor neplăcute.