Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

Pielea năbuc

Pielea năbuc este un tip modificat de piele care suferă un proces fizico-chimic lung la sfârșitul căruia se obține o înaltă rezistență a pielii și o structură foarte fină. Rezistența pielii este, de asemenea, realizată prin selectarea materialului însuși. Prin prelucrare, în mod fundamental se folosește partea exterioară. După o serie de șlefuire și lustruire, se obține o suprafață ușor aspră, și puțin păroasă. Pielea este foarte plăcută la atingere și foarte rezistentă la uzură. Datorită acestor caracteristici, relativ înclină să se murdărească rapid, prin urmare este necesar principiul unei întrețineri corespunzătoare. Pielea nabuc, datorită caracteristicilor sale, este utilizată pentru confecționarea încălțămintei concepute pentru condiții exigente muntoase, unde încălțămintea din material de calitate, este baza.

 

Outwell Panorama

Materiale și tehnologie

Brandul danez Outwell prezintă un rezumat de accesorii cu denumirea Outwell Panorama, care este capabil a oferi un confort maxim dar mai presus de toate senzația de a fi în contact cu natura din jur.

 

Materialul tendei la corturile Outwell

Materiale și tehnologie

Firma daneză Outwell colaborează la dezvoltarea și producția de material pentru corturile sale de familie. La corturile lor se găsesc folii de cort din material poliester și policoton.

Cleansport NXT

Materiale și tehnologie

Cleansport NXT este o tehnologie inovatoare care protejează încălțămintea și echipamentul împotriva mirosurilor neplăcute.