Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

DWR

Un acronim de trei cuvinte care înseamnă „Durable Water Repellent", care este „rezistență durabilă la apă ".

Picăturile de ploaie sau ninsoare formează picături de apă, care sunt eliminate imediat din material. Datorită tratamentului DWR, materialul rămâne uscat, iar îmbrăcămintea este atât de confortabilă încât poate fi uzată chiar și în condiții meteo nefavorabile. Acesta este cel mai frecvent utilizat la materialele impermeabile și respirabile, cum ar fi Gore-Tex, Dermizax, BlocVent și altele, sau la materiale de cort respirabile din interior. Tratamentul se va epuiza în timp, dar poate fi restaurat folosind mijloace de impregnare, pe care le puteți găsi și în oferta noastră.

 

 

Outwell Panorama

Materiale și tehnologie

Brandul danez Outwell prezintă un rezumat de accesorii cu denumirea Outwell Panorama, care este capabil a oferi un confort maxim dar mai presus de toate senzația de a fi în contact cu natura din jur.

 

Materialul tendei la corturile Outwell

Materiale și tehnologie

Firma daneză Outwell colaborează la dezvoltarea și producția de material pentru corturile sale de familie. La corturile lor se găsesc folii de cort din material poliester și policoton.

Cleansport NXT

Materiale și tehnologie

Cleansport NXT este o tehnologie inovatoare care protejează încălțămintea și echipamentul împotriva mirosurilor neplăcute.