Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

🚚 Nu ratați zilele livrării gratuite! Pentru achiziții de peste 99 Ron livrarea o plătim noi! Mai multe informații

Coleman Reax

Coleman Reax este tehnologie care permite farului dvs. frontal să facă cea mai eficientă utilizare a performanței bateriei în funcție de ceea ce faceți.

Produsele cu tehnologie inovatoare Reax de la producătorul american de echipamente pentru outdoor Coleman sunt dotate cu tehnologie care determină ajustarea automată a intensității luminii.

Dacă  vorbim despre iluminare în apropiere, lanterna se concentrează asupra intensificării obiectului din imediata vecinătate, extinderea automată a conului luminos la maxim și reduce fluxul luminos la o lucire numai, astfel evită efectul de orbire. Pe de altă parte, atunci când iluminarea este la distanță, fluxul luminos crește până la maxim și în același timp conul luminos este îngustat într-un singur loc. Pentru activarea tehnologiei Reax, apăsați scurt butonul ON / OFF timp de 4 secunde și se dezactivează în același mod.

 

Outwell Panorama

Materiale și tehnologie

Brandul danez Outwell prezintă un rezumat de accesorii cu denumirea Outwell Panorama, care este capabil a oferi un confort maxim dar mai presus de toate senzația de a fi în contact cu natura din jur.

 

Materialul tendei la corturile Outwell

Materiale și tehnologie

Firma daneză Outwell colaborează la dezvoltarea și producția de material pentru corturile sale de familie. La corturile lor se găsesc folii de cort din material poliester și policoton.

Cleansport NXT

Materiale și tehnologie

Cleansport NXT este o tehnologie inovatoare care protejează încălțămintea și echipamentul împotriva mirosurilor neplăcute.