Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

Coleman Blackout Bedrooms

Ajustarea materială specială a cortului ajută la menținerea energiei solare pe suprafața tendei și astfel menținerea temperaturii constante în interiorul cortului.

Datorită acestei tehnologii, cortul garantează o temperatură mai scăzută în dormitor, așa că vă veți simți confortabil și în zilele fierbinți de vară. Dormitoarele sunt realizate din țesături speciale din poliester respirabil și poliuretan, împiedică intrarea luminii exterioare și absoarbe căldura. Nu o să vă deranjeze lumina dimineților de vară care sunt foarte din timp, și în felul acesta vă puteți bucura de un somn mai lung. Seara, camerele întunecate oferă intimitate mai multă.

 

 

 

 

 

Outwell Panorama

Materiale și tehnologie

Brandul danez Outwell prezintă un rezumat de accesorii cu denumirea Outwell Panorama, care este capabil a oferi un confort maxim dar mai presus de toate senzația de a fi în contact cu natura din jur.

 

Materialul tendei la corturile Outwell

Materiale și tehnologie

Firma daneză Outwell colaborează la dezvoltarea și producția de material pentru corturile sale de familie. La corturile lor se găsesc folii de cort din material poliester și policoton.

Cleansport NXT

Materiale și tehnologie

Cleansport NXT este o tehnologie inovatoare care protejează încălțămintea și echipamentul împotriva mirosurilor neplăcute.