Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

Blizzard

În tricotul BLIZZARD este folosită fibră specială funcțională Microsense, care a fost inovată de specialiștii din SITIP. Avantajele acestui tricot este întreținere ușoară, foarte respirabil și uscare rapidă. Acesta oferă, de asemenea prospețime de durată și transportul de sudoare la suprafață unde se evaporă. Datorită amestecului de fibre elastice, acesta oferă confort ridicat la uzură, senzație plăcută și moale și aspect atractiv. Datorită șlefuirii aplicate pe partea inversă, materialul se distinge prin proprietățile sale ridicate de izolare termică și este, prin urmare, potrivit pentru utilizare în principal în condiții climatice nefavorabile.

Outwell Panorama

Materiale și tehnologie

Brandul danez Outwell prezintă un rezumat de accesorii cu denumirea Outwell Panorama, care este capabil a oferi un confort maxim dar mai presus de toate senzația de a fi în contact cu natura din jur.

 

Materialul tendei la corturile Outwell

Materiale și tehnologie

Firma daneză Outwell colaborează la dezvoltarea și producția de material pentru corturile sale de familie. La corturile lor se găsesc folii de cort din material poliester și policoton.

Cleansport NXT

Materiale și tehnologie

Cleansport NXT este o tehnologie inovatoare care protejează încălțămintea și echipamentul împotriva mirosurilor neplăcute.