Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

Aircontact

Deuter Aircontact system

 

  1. Decuparea în formă asigură o mișcare liberă a capului. De la modelul Aircontact 50+10SL în sus.
  2. Curele de umăr în formă anatomică cu  plasă 3D respirabilă AirMesh.
  3. Cadru cu formă anatomică X-frame oferă echilibru între rigiditatea torsiunii și elasticitate, factor care asigură transportul confortabil al sarcinilor mai grele.
  4. Datorită setării înălțimii spate Variquick, puteți ajusta ușor și rapid înălțimea în funcție de preferințele dvs.
  5. Căptușeala respirabilă cu cavitate de aerisire specială, asigură circulația maximă a aerului prin căptușeala Aircontact. Circulația este asigurată prin ”pompă efect” adică absoarbeți aer cu fiecare mișcare, pe care o faceți. Acest lucru duce la cresterea confortului si reduce transpiratia cu 15%.
  6. Cureaua lombară în formă anatomică este compusă din mai multe straturi. Partea interioară are un strat de spumă moale cu căptușeală 3D AIRmesh pentru confort sporit. Cureaua de șold asigură transportul sarcinii excelent, crește stabilitatea și astfel oferă libertate în mișcare.
  7. Sistemul Variflex urmărește fiecare mișcare și ajută la asigurarea stabilității chiar și pe teren accidentat. Veți aprecia Variflex când veți transporta o încărcătură mai mare.

Outwell Panorama

Materiale și tehnologie

Brandul danez Outwell prezintă un rezumat de accesorii cu denumirea Outwell Panorama, care este capabil a oferi un confort maxim dar mai presus de toate senzația de a fi în contact cu natura din jur.

 

Materialul tendei la corturile Outwell

Materiale și tehnologie

Firma daneză Outwell colaborează la dezvoltarea și producția de material pentru corturile sale de familie. La corturile lor se găsesc folii de cort din material poliester și policoton.

Cleansport NXT

Materiale și tehnologie

Cleansport NXT este o tehnologie inovatoare care protejează încălțămintea și echipamentul împotriva mirosurilor neplăcute.