Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

A.D.D. TEHNOLOGIE

A.D.D. tehnologie este tipică pentru Garmont, unde designul și funcționalitatea structurii sunt subordonate anatomiei piciorului uman. Încălțămintea cu această tehnologie este lejeră și vă menține siguranța în timp de mers.

A.D.D. technologie

Manșeta gleznei este mai joasă pe partea din exterior. Manșeta din interior este mai înaltă pentru stabilitate și confort în general atunci când vă deplasați și săriți.

 A.D.D. technologie

Limba corespunde formei asimetrice a piciorului și gleznei. Este mai groasă spre exterior și spre interior progresiv mai subțire. Această formă anatomică menține limba la locul său, astfel, rezultând un control mai bun, stabilitate și confort.

A.D.D. technologie

Fixează sigur călcâiul în loc și asigură o potrivire precisă în jurul oaselor gleznei pentru o mai bună stabilitate și sprijin pentru picior.

A.D.D. technologie

...pentru mersul pe jos comod...

A.D.D. technologie

Are o formă mai echilibrată și se adaptează bine la poziția naturală a degetului mare. Datorită acestui design degetele dvs. pot oferi un echilibru mai bun în timpul mersului pe jos și o reflectie excelentă.

 

Outwell Panorama

Materiale și tehnologie

Brandul danez Outwell prezintă un rezumat de accesorii cu denumirea Outwell Panorama, care este capabil a oferi un confort maxim dar mai presus de toate senzația de a fi în contact cu natura din jur.

 

Materialul tendei la corturile Outwell

Materiale și tehnologie

Firma daneză Outwell colaborează la dezvoltarea și producția de material pentru corturile sale de familie. La corturile lor se găsesc folii de cort din material poliester și policoton.

Cleansport NXT

Materiale și tehnologie

Cleansport NXT este o tehnologie inovatoare care protejează încălțămintea și echipamentul împotriva mirosurilor neplăcute.