Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare
ForCamping s.r.o. - echipament în natură Meniu

A.D.D. TEHNOLOGIE

Materiale și tehnologie

A.D.D. tehnologie este tipică pentru Garmont, unde designul și funcționalitatea structurii sunt subordonate anatomiei piciorului uman. Încălțămintea cu această tehnologie este lejeră și vă menține siguranța în timp de mers.

A.D.D. technologie

Manșeta gleznei este mai joasă pe partea din exterior. Manșeta din interior este mai înaltă pentru stabilitate și confort în general atunci când vă deplasați și săriți.

 A.D.D. technologie

Limba corespunde formei asimetrice a piciorului și gleznei. Este mai groasă spre exterior și spre interior progresiv mai subțire. Această formă anatomică menține limba la locul său, astfel, rezultând un control mai bun, stabilitate și confort.

A.D.D. technologie

Fixează sigur călcâiul în loc și asigură o potrivire precisă în jurul oaselor gleznei pentru o mai bună stabilitate și sprijin pentru picior.

A.D.D. technologie

...pentru mersul pe jos comod...

A.D.D. technologie

Are o formă mai echilibrată și se adaptează bine la poziția naturală a degetului mare. Datorită acestui design degetele dvs. pot oferi un echilibru mai bun în timpul mersului pe jos și o reflectie excelentă.

 

Durastretch

Materiale și tehnologie

Powertex

Materiale și tehnologie

POWERTEX este material patentat cu membrană a firmei Salewa, care este foarte respirabil, rezistent la apă și la vânt. Acesta oferă un echilibrul perfect de funcționalitate, greutate, durabilitate și confort. Membrana impermeabilă pe bază de poliuretan este foarte respirabilă, elimină umiditatea și vă menține corpul într-un climat confortabil. Materialul este disponibil pentru structuri de 2, 2,5 și 3 straturi, astfel oferă proprietăți excelente la diferite niveluri de performanță.

Beneficiile membranei Powertex:

  • rezistentă la apă
  • rezistentă la vânt
  • rezistentă la abraziune
  • viață lungă
  • material cu greutate redusă
  • colapsibilitate - nu ocupă mult spațiu
  • un raport excelent calitate / preț

ABS

Materiale și tehnologie

Nu este vorba despre acronimul cunoscut al servodirecției.