Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

Cod: 10WARG23 Reducere suplimentară 10% la WARG 🐺

RDS

Abrevierea din limba engleză RDS înseamnă Responsible Down Standard (un standard pentru o abordare responsabilă în ceea ce privește manipularea penelor de puf).

RDS este un standard independent, global și utilizat voluntar cu privire la puful de pene, ceea ce pune un mare accent pe bunăstarea animalelor. Proprietarul etichetei este organizația Textile Exchange, cu certificare acordată de Control Union. Standardul RDS a fost creat în colaborare cu protectori pentru animale, experți din industrie, mărci și comercianți cu amănuntul.

Acest standard promovează proceduri de protecție a animalelor. RDS oferă, de asemenea, o importață deosebită legată de calitatea alimentelor și a apei, libertatea, sănătatea și igiena animalelor. Certificarea presupune controlul lanțului de aprovizionare de la fermă la produsele finale.

Ce este încălțămintea barefoot?

Glosar de termeni

Încălțămintea Barefoot este un tip de încălțăminte care se concentrează pe confort și mișcare naturală. Aceasta este concepută pentru a oferi cât mai multă libertate de mișcare pentru picioare și o bandă de rulare moale.

Jerky

Glosar de termeni

Cuin

Glosar de termeni

Parametrul de bază pentru determinarea calității umplerii cu pene, este puterea de umplere. Practic, cu cât sunt mai bune penele, cu atât sunt mai pufoase și mai voluminoase.