Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

💥 Hitul săptămânii! Cu codul: ZUWA10 reducere suplimentară-10% 🐺 pe echipamente outdoor ZULU și Warg

Fluxul luminos

Cel mai adesea, lumina lanternei este caracterizată de parametrul FLUX LUMINOS care are ca unitate de măsură lumen (lm).

Pentru orientare mai ușoară în parametrii de lumină dăm exemplu fluxul luminos al becurilor. Becul de 40 W are puterea de iluminare de 400 lm, becul de 60 W are puterea de iluminare de 700 lm. O lanternă frontală adecvată ar trebui să aibă o putere de iluminare de cel puțin 100 lm.

Cu toate acestea, rezultatul real, adică calitatea iluminării, este afectată și de posibilitatea reglării fluxului luminos. Acest lucru are loc automat în interiorul dispozitivului cu ajutorul unui microcip și are ca rezultat un flux luminos constant pe toată durata de viață a lanternei. Lanternele noname, în special cele mai ieftine, nu au o astfel de funcție chiar dacă producătorul raportează aceleași performanțe ca mărcile de renume, după câteva minute de utilizare, începe treptat a scadea capacitatea de iluminare, scăzând astfel treptat  și fluxul luminos al lanternei frontale.

Ce este încălțămintea barefoot?

Glosar de termeni

Încălțămintea Barefoot este un tip de încălțăminte care se concentrează pe confort și mișcare naturală. Aceasta este concepută pentru a oferi cât mai multă libertate de mișcare pentru picioare și o bandă de rulare moale.

Jerky

Glosar de termeni

Cuin

Glosar de termeni

Parametrul de bază pentru determinarea calității umplerii cu pene, este puterea de umplere. Practic, cu cât sunt mai bune penele, cu atât sunt mai pufoase și mai voluminoase.