Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

Ce înseamnă trail running?

Trail running este o formă de alergare care se desfășoară pe poteci (trail) în afara traseelor amenajate sau pe trotuare, sau complet în teren deschis. Trail running poate fi prin păduri, munți, deșerturi sau alte terenuri naturale. În comparație cu alergarea pe șosea sau pe o pistă de atletism, trail running oferă o variație mai mare a terenului și o provocare fizică și tehnică mult mai mare.

 

Caracteristicile trail running includ:

  1. Teren variabil: alergătorii se pot confrunta cu trasee stâncoase, rădăcini de copaci, cursuri de apă, poteci noroioase și alte obstacole.

  2. Mai solicitant din punct de vedere fizic: din cauza terenului accidentat, a urcărilor și coborârilor, alergarea pe traseu este adesea mai solicitantă pentru mușchi și necesită o condiție fizică mai bună.

  3. Abilități tehnice: alergătorii trebuie să fie mai atenți și să reacționeze rapid la obstacolele de pe traseu, ceea ce necesită îndemânare și o bună luare a deciziilor.

  4. Mediul natural: Unul dintre principalele beneficii ale alergării pe traseu este oportunitatea de a vă cufunda în natură și de a vă bucura de peisajul înconjurător.

  5. Echipament: alergarea trail running necesită pantofi de trail - pantofi de alergare cu o bună aderență (model talpă) pentru teren accidentat. De asemenea, sunt utile bețele de trail running (un echivalent special al bețelor de drumeție, dar mai ușoare și cu un design mai compact) sau rucsacurile cu sistem de hidratare.

Trail running este popular în rândul celor care caută o evadare din viața de oraș și doresc să combine dragostea pentru alergare cu cea pentru natură.

Selectăm pentru dvs.

Căciulă cu lanternă frontală Extol Light

57 Lei (14.04 %) de la 49 Lei

Comparat

Lanternă frontală Ferrino Blitz

88 Lei (26.14 %) 65 Lei

Comparat

Fular multifuncțional Progress D TUBE 9TV

34 Lei (14.71 %) 29 Lei

Comparat

Încălțăminte turistică bărbați Helly Hansen Stalheim Ht

638 Lei (38.4 %) de la 393 Lei

Comparat

Încălțăminte de alergat pentru femei Dynafit Feline SL W

780 Lei (40.26 %) de la 466 Lei

Comparat

898 Lei (42.43 %) de la 517 Lei

Comparat

Încălțăminte de alergat pentru bărbați New Balance Fresh Foam Garoé

600 Lei (30 %) 420 Lei

Comparat

880 Lei (42.61 %) de la 505 Lei

Comparat