Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

💥 Hitul săptămânii! Cu codul: ZUWA10 reducere suplimentară-10% 🐺 pe echipamente outdoor ZULU și Warg

Ce este încălțămintea barefoot?

Încălțămintea Barefoot este un tip de încălțăminte care se concentrează pe confort și mișcare naturală. Aceasta este concepută pentru a oferi cât mai multă libertate de mișcare pentru picioare și o bandă de rulare moale.

Încălțămintea Barefoot au de obicei o talpă subțire sau chiar aproape deloc, astfel încât să puteți simți suprafața de sub talpă și mișcările pe măsură ce călcați. Acest tip de încălțăminte este, de asemenea, mai ușoară decât încălțămintea obișnuită și are fețe flexibile care oferă confort. 

Care sunt beneficiile pantofilor barefoot pentru sănătate?

Purtarea încălțămintei barefoot poate oferi o serie de beneficii pentru sănătate. Aceasta duce la o postură mai bună, la stabilitate și la un pas mai natural, ceea ce ajută la întărirea sistemului musculo-scheletic și, indirect, poate ajuta la ameliorarea durerilor de spate și de genunchi.

 

Jerky

Glosar de termeni

Cuin

Glosar de termeni

Parametrul de bază pentru determinarea calității umplerii cu pene, este puterea de umplere. Practic, cu cât sunt mai bune penele, cu atât sunt mai pufoase și mai voluminoase.

RDS

Glosar de termeni

Abrevierea din limba engleză RDS înseamnă Responsible Down Standard (un standard pentru o abordare responsabilă în ceea ce privește manipularea penelor de puf).

Selectăm pentru dvs.

(2.4 %) 278 Lei

Comparat

Încălțăminte femei

640 Lei (35 %) 416 Lei

Comparat

Încălțăminte de alergat pentru femei

560 Lei (35 %) 364 Lei

Comparat

Încălțăminte bărbați

560 Lei (35 %) 364 Lei

Comparat

Încălțăminte bărbați

640 Lei (35 %) 416 Lei

Comparat

Încălțăminte bărbați

442 Lei (23.6 %) 338 Lei

Comparat

492 Lei (15.38 %) 416 Lei

Comparat