Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

🐺 WARG - Obțineți o reducere suplimentară de 10% la brandul Warg cu codul: WARG10 Detalii

Blocare TSA

Încuietorile TSA (Travel Sentry Approved) sunt folosite pentru a accesa cu ușurință conținutul bagajelor în timpul controalelor de securitate. Serviciul aeroportuar TSA (Transportation Security Administration) are dreptul de a verifica conținutul bagajelor fără prezența proprietarului acestuia.

Aceste verificări au început să fie efectuate în SUA după atacurile teroriste din 9/11/2001, iar primele lacăte TSA au apărut pe bagaje în 2004. În prezent, ele sunt efectuate în majoritatea aeroporturilor din întreaga lume și sunt efectuate în așa fel încât bagajele care sunt selectate pentru astfel de control să fie controlate fără prezența proprietarului său. Dacă este încuiat cu o încuietoare clasică fără inserție TSA, se deschide forțat, de cele mai dese ori, deteriorand lacătul sau glisorul fermoarului.

Prin urmare, lacătul TSA permite ca bagajul dumneavoastră să fie deschis fără riscul de deteriorare în timpul unui eventual control ulterior, fără ca proprietarul să fie prezent, deoarece ofițerul TSA este echipat cu o cheie universală pentru a-l debloca. 

Lacătele TSA sunt marcate cu un diamant roșu. În cazul încuietorilor cu cod, acestea sunt echipate cu o inserție pe care este ștampilat numărul cheii universale pentru deblocarea acesteia. Doar personalul TSA are acces la un set de aceste chei. Nimeni altcineva, inclusiv proprietarul bagajelor, nu le are la dispoziție.

Označení TSA zámků

Jerky

Glosar de termeni

Cuin

Glosar de termeni

Parametrul de bază pentru determinarea calității umplerii cu pene, este puterea de umplere. Practic, cu cât sunt mai bune penele, cu atât sunt mai pufoase și mai voluminoase.

RDS

Glosar de termeni

Abrevierea din limba engleză RDS înseamnă Responsible Down Standard (un standard pentru o abordare responsabilă în ceea ce privește manipularea penelor de puf).

Selectăm pentru dvs.

282,63 Lei (10.01 %) 254,34 Lei

60,40 Lei (10.03 %) 54,34 Lei

302,83 Lei (10.01 %) 272,53 Lei