Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

✌️ Cumpărați mai mult și plătiți mai puțin cu codul MY40! 🤩 *Reducere 40 Ron valabilă pentru achiziții de peste 400 Ron

Blocare TSA

Încuietorile TSA (Travel Sentry Approved) sunt folosite pentru a accesa cu ușurință conținutul bagajelor în timpul controalelor de securitate. Serviciul aeroportuar TSA (Transportation Security Administration) are dreptul de a verifica conținutul bagajelor fără prezența proprietarului acestuia.

Aceste verificări au început să fie efectuate în SUA după atacurile teroriste din 9/11/2001, iar primele lacăte TSA au apărut pe bagaje în 2004. În prezent, ele sunt efectuate în majoritatea aeroporturilor din întreaga lume și sunt efectuate în așa fel încât bagajele care sunt selectate pentru astfel de control să fie controlate fără prezența proprietarului său. Dacă este încuiat cu o încuietoare clasică fără inserție TSA, se deschide forțat, de cele mai dese ori, deteriorand lacătul sau glisorul fermoarului.

Prin urmare, lacătul TSA permite ca bagajul dumneavoastră să fie deschis fără riscul de deteriorare în timpul unui eventual control ulterior, fără ca proprietarul să fie prezent, deoarece ofițerul TSA este echipat cu o cheie universală pentru a-l debloca. 

Lacătele TSA sunt marcate cu un diamant roșu. În cazul încuietorilor cu cod, acestea sunt echipate cu o inserție pe care este ștampilat numărul cheii universale pentru deblocarea acesteia. Doar personalul TSA are acces la un set de aceste chei. Nimeni altcineva, inclusiv proprietarul bagajelor, nu le are la dispoziție.

Označení TSA zámků

Ce este încălțămintea barefoot?

Glosar de termeni

Încălțămintea Barefoot este un tip de încălțăminte care se concentrează pe confort și mișcare naturală. Aceasta este concepută pentru a oferi cât mai multă libertate de mișcare pentru picioare și o bandă de rulare moale.

Jerky

Glosar de termeni

Cuin

Glosar de termeni

Parametrul de bază pentru determinarea calității umplerii cu pene, este puterea de umplere. Practic, cu cât sunt mai bune penele, cu atât sunt mai pufoase și mai voluminoase.

Selectăm pentru dvs.

(6.43 %) 65 Lei

Comparat

56 Lei (10.71 %) 50 Lei

Comparat

56 Lei (10.71 %) 50 Lei

Comparat

52 Lei (9.62 %) 47 Lei

Comparat

84 Lei (9.52 %) 76 Lei

Comparat

120 Lei (10 %) 108 Lei

Comparat