Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

Blocare TSA

Încuietorile TSA (Travel Sentry Approved) sunt folosite pentru a accesa cu ușurință conținutul bagajelor în timpul controalelor de securitate. Serviciul aeroportuar TSA (Transportation Security Administration) are dreptul de a verifica conținutul bagajelor fără prezența proprietarului acestuia.

Aceste verificări au început să fie efectuate în SUA după atacurile teroriste din 9/11/2001, iar primele lacăte TSA au apărut pe bagaje în 2004. În prezent, ele sunt efectuate în majoritatea aeroporturilor din întreaga lume și sunt efectuate în așa fel încât bagajele care sunt selectate pentru astfel de control să fie controlate fără prezența proprietarului său. Dacă este încuiat cu o încuietoare clasică fără inserție TSA, se deschide forțat, de cele mai dese ori, deteriorand lacătul sau glisorul fermoarului.

Prin urmare, lacătul TSA permite ca bagajul dumneavoastră să fie deschis fără riscul de deteriorare în timpul unui eventual control ulterior, fără ca proprietarul să fie prezent, deoarece ofițerul TSA este echipat cu o cheie universală pentru a-l debloca. 

Lacătele TSA sunt marcate cu un diamant roșu. În cazul încuietorilor cu cod, acestea sunt echipate cu o inserție pe care este ștampilat numărul cheii universale pentru deblocarea acesteia. Doar personalul TSA are acces la un set de aceste chei. Nimeni altcineva, inclusiv proprietarul bagajelor, nu le are la dispoziție.

Označení TSA zámků

Selectăm pentru dvs.

112 Lei (41.07 %) 66 Lei

Comparat

56 Lei (10.71 %) 50 Lei

Comparat

120 Lei (10 %) 108 Lei

Comparat

200 Lei (4.5 %) 191 Lei

Comparat

54 Lei (9.26 %) 49 Lei

Comparat