Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

Ofertă individuală de îmbrăcăminte și echipamente pentu echipe

Cumpărați pentru colectiv? Sunteți în căutare de echipamente și îmbrăcăminte outdoor în cantități? Oferta individuală și viteza de livrare sunt importante pentru dvs.? Exact pentru dvs. este aici oferta noastră. La 4camping.ro veți găsi cea mai largă gamă de îmbrăcăminte și echipament turistic pentru clubul, școala sau firma dvs. Pregătim ofertă individuală pentru dvs., indiferent că sunteți în căutarea unui produs specific sau a unei cantități mai mari sau a unei anumite culori și material.

Pentru cine este această ofertă

Fie că sunteți un club profesionist, o echipă amatoare de sport, școală, societate, sau pur și simplu aveți nevoie de o cantitate mai mare de echipamente, la noi cu siguranță veți găsi!

PENTRU CLUBURI

Sunteți membru al unui club sportiv, al unei echipe sau al unui club de hobby? Căutați echipamente și îmbrăcăminte pentru antranamente, concursuri sau doar pentru activități de agrement?

Scrieți-ne cerințele dvs. și vom crea o ofertă personalizată

PENTRU ȘCOLI

Pentru nevoile scolilor, oferim posibilitatea de a achiziționa echipament sportiv și îmbrăcăminte pentru angajații și elevii școlii, inclusiv membrilor de familie a  acestora.

PENTRU COMPANII

Căutați îmbrăcăminte sau echipament sportiv pentru compania dvs. sau pentru organizații de afaceri, sau pentru campanie de marketing? Sau cadouri pentru angajați și parteneri de afaceri? Aveți nevoie de îmbrăcăminte și echipament pentru sport și promoții sau pentru programe de stimulare și beneficii? Doriți să imbracați și echipați personalul, inclusiv membrii familiei?

Nu ezitați să ne contactați. Suntem bucuroși să efectuăm ofertă adaptată nevoilor și posibilităților dvs.

Alte servicii

Vzorky navržených produktů si můžete po domluvě prohlédnout a vyzkoušet na našich prodejnách, nebo vám je zašleme na dobírku. În caz de interes, vom asigura patch-uri sau imprimari pe produsele dorite. La cerere, pregătim și un preț individual.

Lipsește ceva din oferta noastră?

Căutați un sortiment pe care nu îl avem în oferta noastră? Aveți nevoie de sfaturi? Nu ezitați să ne contactați. Pregătim ofertă individuală în funcție de dorințele dvs.!

Kontaktujte nás

Steriana Ciobotarasu

Manager de magazin

Tel.: +40 373 769 835

Email: steriana.ciobotarasu@4camping.ro