Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

NORME DE PRELUCRARE A RECENZILOR

NORME DE PRELUCRARE A RECENZILOR

 

ForCamping s.r.o., ID nr.: 24295825, cu sediul social în Veselská 699, Letňany, 199 00 Praga 9, înregistrată în Registrul Comerțului, înregistrată la Tribunalul Municipal din Praga sub nr. C 194007, reprezentată de Jaroslav Skalka, director general,pentru vânzarea de bunuri prin intermediul magazinului online https://www.4camping.ro

 

Recenzile pe care le publicăm provin exclusiv de la clienți care au cumpărat efectiv produsele analizate în magazinul nostru online. În acest scop, clienții noștri pot primi un link de recenzie după ce fac o achiziție în magazinul nostru electronic, pe care îl pot folosi pentru a introduce o recenzie despre produsele pe care le-au cumpărat.

 

Cum pot evalua produsul pe care l-am cumpărat?

 

Puteți primi e-mailuri cu un link pentru a insera o recenzie a produsului în următoarele moduri, puteți selecta următoarele opțiuni la sfârșitul comenzii dumneavoastră:


  • De fiecare dată când comandați un produs din magazinul nostru online, vă putem trimite un e-mail cu opțiunea de a scrie o recenzie despre produs pe site-ul nostru. Veți avea, de asemenea, această opțiune în contul dumneavoastră de utilizator pentru produsul achiziționat.
  • Cu excepția cazului în care nu sunteți de acord să primiți un e-mail cu un link pentru a posta o recenzie via Compari.ro. Puteți să vă exprimați dezacordul în timpul procesului de comandă, imediat înainte de trimiterea comenzii.


Cum se asigură că recenziile produselor nu sunt false?

 

Numai clienții care au cumpărat produse de pe https://www.4camping.ro pot lăsa recenzii despre aceste produse. Facem acest lucru prin intermediul Compari.ro, căruia îi sunt transmise informațiile despre produsul achiziționat (comanda), precum și numele și e-mail-ul dumneavoastră. Acest lucru înseamnă că, din punct de vedere tehnic, este posibil să introduceți recenzii doar pentru produsele pe care le-ați cumpărat efectiv.

 

Cum determinăm care sunt cele mai importante recenzii?

 

Pentru a identifica și a prioritiza cele mai relevante recenzii, analizăm toate recenziile pe baza diferitelor caracteristici, cum ar fi numărul de stele, lungimea textului recenziei și actualitatea. Acordăm prioritate recenziilor cu text complet și recenzii ale clienților în partea de sus a afișării recenziilor, în timp ce recenziile care conțin doar stele sunt clasate în partea de jos a tuturor recenziilor clienților. De asemenea, preferăm recenziile clienților care au un rating de patru stele sau mai mult.

 

Publicăm toate recenziile, dar ne rezervăm dreptul de a șterge recenziile care conțin limbaj vulgar (acestea vor fi șterse).

 

Prezenta politică de prelucrare a recenziilor intră în vigoare la 1/6/2023.