Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

Nu mă interesează reducerile și promoțiile, vreau să ascund bara.

Informații despre prelucrarea datelor cu caracter personal necesare pentru îndeplinirea contractului

În cazul prelucrării datelor cu caracter personal necesare pentru executarea contractului de către comerciantul de internet sau pentru punerea în aplicare a măsurilor luate înainte de încheierea contractului de către comerciantul de internet.

 

1. Identitatea și detalii de contact ale administratorului

1.1. Administratorul datelor dvs. personale este societatea ForCamping s.r.o, cu sediul în Podedvorská 1470, Praha 9, nr. de identificare: 242 95 825, C 194007 înregistrată la Tribunalul Municipal din Praga (mai mult administrator).

1.2. Detaliile de contact ale administratorului sunt următoarele: adresa de livrare Sokolovská 250, 190 00 Praha 9, adresa electronică de email comenzi@forcamping.ro, telefon +420 773 688 5­38 .

1.3. Správce nejmenoval pověřence pro ochranu osobních údajů. 

 

2. MOTIVUL LEGAL PENTRU PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

2.1 Motivul legal pentru prelucrarea datelor dvs. personale este faptul că o astfel de prelucrare este necesară pentru executarea unui contract între dvs. și administrator sau pentru executarea acțiunii de către administrator înainte de a încheia un astfel de contract alin. 6 sec. 1 litera. b) Regulament al Parlamentului European și al Consiliului 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date și abrogarea directivei 95/46/ES (regulamentul general privind protecția datelor cu caracter personal) (mai mult „regulamentul”).

 

3. SCOPUL PRELUCRARII DATELOR CU CARACTER PERSONAL

3.1. Scopul prelucrării datelor dvs. personale este de a încheia un contract între dvs. și administratorul sau de a lua măsuri de către administrator înainte de a încheia un astfel de contract.

3.2. Administratorul nu poate lua o decizie individuală automată în temeiul art.22 din regulament.

 

4. PERIOADA DE DEPOZITARE A DATELOR PERSONALE

4.1. Datele dvs. personale vor fi prelucrate pe durata efectelor drepturilor și obligațiilor care decurg din contract și pentru timpul necesar pentru arhivare, în conformitate cu reglementările legale generale obligatorii, dar nu mai mult de timpul prevăzut de reglementările legale general obligatorii.

 

5. ALȚI RECIPIENȚI ALE DATELOR PERSONALE

5.1. Alți destinatari ai datelor dvs. personale vor fi companiile de expediere și alte persoane implicate în livrarea de bunuri sau plăți în baza contractului de cumpărare. Alți destinatari ai datelor dvs. personale vor fi în funcție de modul de transport selectat, societățile Fan Courier și Cargo.

5.2. Administratorul nu intenționează să transfere datele dvs. personale într-o țară terță (în afara UE) sau într-o organizație internațională.

 

6. DREPTURILE PERSOANELOR CU DATE 

6.1. Conform termenilor regulamentului, aveți dreptul să solicitați accesul la datele dvs. personale de la operator, dreptul de a rectifica sau șterge datele dvs. personale sau de a limita prelucrarea acestora, dreptul de a se opune prelucrării datelor dvs. personale și dreptul la portabilitatea datelor dvs. personale.

6.2. Dacă credeți că prelucrarea datelor dvs. personale a fost încălcată sau a încălcat regulamentul, aveți, printre altele, dreptul de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere.

6.3. Nu aveți obligația de a furniza informații cu caracter personal. Furnizarea datelor dvs. personale este o cerință necesară pentru încheierea și executarea contractului și fără furnizarea datelor dumneavoastră personale, nu este posibilă încheierea contractului sau îndeplinirea acestuia.