Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

Outwell Flock Classic Single With Pilow

Saltea

Reducere: -15 % Reduceri Saltea Outwell Flock Classic Single With Pilow & Pump

Versiunea îmbunătățită a saltelelor din seria Flock Classic cu pompă încorporată și pernuță este fabricată din poliester dur PVC acoperit cu velur.

În stoc Termen de livrare
Prețul original 175,00 Lei 149,00 Lei
Reducere: 26,00 Lei -15 %
  • 100% produse originale.
  • Livrare gratuită pentru achiziții de peste 299 lei
  • 30 de zile perioada de retur

Informații despre produs

Este bine știut, că din statele Benelux și Danemarca, fac parte cei mai mulți călători ai Europei. Nu este de mirare că, în acest mediu de rulote și corturi, a luat ființă o societate care, datorită anilor de experiență dobândită, reușește cu succes să depășească miturile de ședere incomode în tabere și corturi. Când intrați în cortul acestui producător, nu trebuie să  aplecați capul, iar în sacul de dormit găsiți acelaș confort ca acasă sub plapumă. Toate acestea sunt lucruri care alte firme nu oferă.

Este unul dintre cele trei mărci ale familiei Oase Outdoors (Outwell + Easy Camp + Robens). Corturile și alte produse ale acestora sunt testate cu atenție într-un program cuprinzător de testare care a fost special dezvoltat pentru a imita cât mai aproape posibil condițiile de vânt, ploi și alte condiții solicitante pe care le puteți întâlni în timpul campingului și al drumețiilor. Niciun produs al altei companii nu trece printr-o inspecție atât de solicitantă.

Detalii despre brand

Saltea gonflabilă Outwell Flock Classic Single cu pompă încorporată și pernuță este foarte confortabilă și practică pentru dormit în cort sau acasă. Salteaua este realizată din PVC rezistent cu partea superioară, acoperită cu velur, pentru un confort mai bun și pentru a senzație de căldură. Supapă de înaltă calitate asigură o umflare ușoară și rapidă. Pompa încorporată ușurează gonflarea și transportarea saltelei.

Caracteristicile saltelei Flock Classic:

  • pompă încorporată și pernuță
  • material: 100 % PVC
  • suprafață de velur foarte plăcută
  • supapă de calitate
  • mărimi: 185 × 75 × 18/ 28 cm

Prezentarea saltelei Flock Classic:

Parametri

Producător Outwell
Seria de produse Flock
Material saltea PVC
Tip saltea de camping
Potrivit bărbați / femei
Dimensiuni ambalat 33 × 28 × 10 cm cm
Lungime 185 cm
Lățime 75 cm
Grosime 28 cm
Culoare: negru
Culoare predominantă: negru
Termenul de garanție 24 luni
Codul produsului 76003196
EAN: 5709388014238