Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

3F Sound

Ochelari

Ochelarii sportivi stilați Sound de la brandul 3F sunt fabricați din cele mai bune materiale, cu lentile și ramă de calitate.
Alegeți varianta
În stoc Termen de livrare
155,15 Lei
  • 100% produse originale.
  • Livrare gratuită pentru achiziții de peste 200 lei.
  • 30 de zile perioada de retur

Informații despre produs

Compania cehă 3F Vision s.r.o. a fost înființată în anul 2006 și vizează promovarea produselor de înaltă calitate în segmentul de piață optică și sportivă la prețuri accesibile.

Filozofia este deja prezentată în titlul 3F - Feeling - Freedom - Fun (Sentiment - Libertate - Bucurie) caracterizează viziunea companiei - pentru a produce lucruri care te fac să te simți minunat. Prioritatea 3F este un echipament de înaltă calitate pentru activitățile dvs. sportive și non-sportive.

În prezent, marca 3F este distribuită în Republica Cehă, Republica Slovacă, Austria, Germania, Polonia, Irlanda și Olanda.

Detalii despre brand

Ochelarii sport Sound de la producătorul ochelarilor 3F sunt o alegere excelentă pentru fiecare sportiv entuziast. Rama este realizată din material foarte durabil și flexibil Grilamid TR 90 iar lentilele sunt din policarbonat durabil. În plus, la fel ca toți ochelarii 3F, dispun de filtre integrate împotriva radiațiilor UVA, UVB și UVC.

Categoria filtrului ochelarilor de soare.

Avantajele ochelarilor Sound:

Parametri

Producător 3F
Polarizare Nu
Potrivit Bărbați / Femei
Culoare lentilă modrá, červená, zelená, oranžová
Husă sau sac Da
După activitate: de schi fond
Culoare cadru albastru / portocaliu
Culoare predominantă: Negru / Alb
Termenul de garanție 24 luni